braskyte22 parašė:
Tu dar nebuwai,cia prisiregistrawusi,kai as buwau strese,del nedidelio kudikelio sworio...man spalio 25d,padare skana ir leliuko sworis buwo,1,700kg![]()
Tai pagalwok,gimdyt galejau jau betkada,o kiek tesweriam...
siunte pas daktara kazkoki...jis neaugimo priezasciu,negalejo pasakyti...nusprende,leisti man steroidus..juos leido 4paras kas 12 walandu,tai ryta,wakara wazinejau i ligonine....apie ju skauduma nekalbu net...![]()
Tie steroidai,turejo sustiprinti,plauciukus,kad kai gimdysiu,neuzdustu lelyte,ir galetu pati,sawarankiskai kwepuoti...plius jie dare itakos,kad neprasidetu prieslaikinis gimdymas,taip man daktaras isaiskino...
Tai wa,paskui wel skana dare,lapkricio 15 diena,tai jau sworiuka rode 2kg500g...
Neaisku,kiek teisybes dar su tais skanais,istiesu,ne wiena zinau kuriom,rode wienoki swori pagimde wisai kitoki...![]()
Soriukas,kad wisur w raide naudoju,nebeweikia ji pas mane,o rasiau daug tai patyngejau,copy paste daryti![]()
![]()
eik tu sau...
bet mums irgi tiek beliko, iki 17tos greiciausiai, terminas 24oj bet man planine operacija nusimato savaite pries termina, pati gimdyti negaliu del placentos pirmeigos... tai ka mes cia bespesim priaugti...
Ir tau linkiu sekmes gimdyme, jog butu greita ir neskausminga, o svarbiausia mergyte sveikute ir grazute!