braskyte22 parašė:
Labas,kur wisos Londoniskes pradingusios?![]()
Kam nors,reikalingas dar sis forumukas?![]()
![]()
Labukas as taip pat esu is rytu Londono malonu susipazinti
braskyte22 parašė:
Labas,kur wisos Londoniskes pradingusios?![]()
Kam nors,reikalingas dar sis forumukas?![]()
![]()
Labukas as taip pat esu is rytu Londono malonu susipazinti
saulyte7907 parašė:
Labukas as taip pat esu is rytu Londono malonu susipazinti![]()
Is,kokio butent rajono?
saulyte7907 parašė:
As is Caning Towno![]()
Tai nera labai toli nuo Ilfordo
braskyte22 parašė:
wisoms,dwynuku besilaukiancioms po![]()
kaip tu braskyte laikaisi? jau tavo dieneles suskaiciuotos. kaip smagu kad tiek nedaug liko
Vaida1234- UK parašė:
kaip tu braskyte laikaisi? jau tavo dieneles suskaiciuotos. kaip smagu kad tiek nedaug liko![]()
Po trupuciuka,wa parejom,is parko katik
Sugalwojau,6 wakaro eit i parka,pasiwaiksciot su sawuoju
matyt nestumo norai cia tokie
Buwom ligoninej siandiena,wiskas normalei,sona skauda,nes dubciuke atkisusi mergina mano ten
ketwirtadieni skanas,paskui 20 diena wel apointmentas,jeigu nepagimdysiu,29diena wel wyksim
Taip,laukiam jau nebesulaukiam,sawo angeliuko
braskyte22 parašė:
Po trupuciuka,wa parejom,is parko katik![]()
Sugalwojau,6 wakaro eit i parka,pasiwaiksciot su sawuojumatyt nestumo norai cia tokie
![]()
Buwom ligoninej siandiena,wiskas normalei,sona skauda,nes dubciuke atkisusi mergina mano ten![]()
ketwirtadieni skanas,paskui 20 diena wel apointmentas,jeigu nepagimdysiu,29diena wel wyksim![]()
Taip,laukiam jau nebesulaukiam,sawo angeliuko![]()
![]()
O kodel tau dare skana? As klausiau savo midwife sake daugiau skanu nedarys jei viskas gerai. Mes ryt keliausim pas gydytoja. Idomu ka pasakys, nes mes dar neapsiverte esam.
minusiuke parašė:
O kodel tau dare skana? As klausiau savo midwife sake daugiau skanu nedarys jei viskas gerai. Mes ryt keliausim pas gydytoja. Idomu ka pasakys, nes mes dar neapsiverte esam.
Man jau 5-tas bus skanas,stebi lelytes augima,smulkute yra
Mano taip pat,tik pries pora sawaiciu,apsiwerte galwute apacion...
anatiG parašė:
dar istikruju ir nezinau dar kazkaip apie tai nekalbejom tik keleta kartu sake stebes vaikuciu padety jeigu bus abu galvytem y apacia tada pati gimdysiu o jei bent vienas is ju bus aukstielnikas tada darys cezary,tai kolkas stebi o kaip vyks gimdymas kolkas neaisku.
Ka turesit zinai? mes tai porele berniuka ir mergytemergyte jau sveria 1.800kg o berniukas 1.589kg cia praita savaite tiek svere dabar jau gal siektiek daugiau,nes jau ridenuosi kaip balionas,labai troskina nors tikrai suriai nevalgau o kai siektiek daugiau skysciu pageriu tynsta kojos ir rankos .
Gal kvailas klausimas, bet kaip nustato svori leliuku? nes as irgi labai noreciau suzinot kiek maniskis sveria
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
stiprybės...