xsakurax parašė:
sveikinimai mamytei![]()
oho tau 2 dienos belikusios
xsakurax parašė:
sveikinimai mamytei![]()
oho tau 2 dienos belikusios
Sveikos mamytes.
As siandien pasiskambinau del atsakimelio del B. Tai sake viskas ok, nieko neisaugo, bet slapime acetono padaugejo tai mazoka skysciu geriu. Bet kaip mazoka jeigu per diena kokius 2litrus istriubiju
.
3d eisiu vel tikrintis nes tipo sake kadangi sedim tai reik ateiti kontrolei po 10d. Pastaruosiom dienom mano
labai spardosi jau net pilva skauda,
Ir dar noriu pasiblevizgot del sapnu, as per visa nestuma sapnavau gal kokius 3-4 kartus , kad pas man mergaite ir dar sakau ziurekit kokia grazi sveika mergaite (ka galvoji ta sapnuoji). Ir sianakt sapnuoju , kad man sako pas tau bus dukra, tai ar cia ne bus tas variantas kai bus berniukas
. Kaip sakoma viskas atvirksciai
matyta.asta parašė:
sveikos![]()
as su balandinuku
…
sveikinimai kuo nuosirdziausi. Keliu savaiciu jus pasirodet?
Bageeriki parašė:
linkim laimingos nestumo pabaigos ir naujo gyvenimo etapo pradziosnors jau trecias leliukas, bet manau toks pats laukiamas kaip ir pirmas!!!
labai graziai pasakyta
Santukasss parašė:
Va mano pilvuzas![]()
nedidelis arbuzelis tavo
Liucyfer parašė:
Sveikos mamytes.
As siandien pasiskambinau del atsakimelio del B. Tai sake viskas ok, nieko neisaug…
sveika na ziuresim kai pagimdysim kaip su tais sapnais,as berniuka visada sapnuoju,o ir zadamas berniukas yra.
Liucyfer parašė:
Sveikos mamytes.
As siandien pasiskambinau del atsakimelio del B. Tai sake viskas ok, nieko neisaug…
Kai pirmo laukiausi sapnuodavau kad turiu berniuka
bet paskui pagalvojau, kad gal delto, kad aplink vien berniukai tai ir man taip sapnuojasi
nuo to laiko pradejau sapnuoti kad turiu du - berniuka ir mergyte :))) visa nestuma nezinojom ko laukiam - gime berniukas!
As manau, kad sapnai atspindi musu pasamone
o kadangi tikimybe pataikyti 50%, tai...
matyta.asta parašė:
sveikos![]()
as su balandinuku
…
sveikinimai nuosirdziausi ,
ramiu jums nakteliu
Liucyfer parašė:
Sveikos mamytes.
geras varijantas pas mane pilvuke sako auga mergaite , o sapnuoju suneli gimusi , tai nebezinau gal del to ,kad namie jau auga suneliai 2
Sveikos
as siandien is apziuros tokios isamios tai mano termina echoskopas rodo Geguzes 3. Leliui viskas labai gerai sake isziurejo ismatavo isklause toniukus gryzau patenkinta namo lieka laukti jei nuspres dar uzsitesti tai tad pirmadieni guluosi i ligonine ir skatins gimdyma
tai va pasirodod tikrai ne balandi kaip prognazavo turejo gimti o geguze taip ir nujauciau
jau aparatas fiksuoja saremius tik kaklelis neatsidarineja bet jauciu kai suims kokia naktele ir leksim pasimatymui su leliuku
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai