Jinta parašė:
Matalafonas man rodos, vaikystėj turėjau tokįgal muzikos instrumentas ir gera idėja
![]()
Tikrai tas
Nes mums viskas patinka kas skamba
Jinta parašė:
Matalafonas man rodos, vaikystėj turėjau tokįgal muzikos instrumentas ir gera idėja
![]()
Tikrai tas
Nes mums viskas patinka kas skamba
Aivute parašė:
Tikrai tasNes mums viskas patinka kas skamba
![]()
Beje, dėkojam už sveikinimą, jūs pirmi šiandieen, na, neskaitant močiučių, kurios vakar šampės už mėnesius pakėlė
Junai irgi labiau patinka žaislai, kur yra ką veikt, o ne kokie ten lievi, ale pliušiniai, į kuriuos tik pažiūrėt gražu
Jinta parašė:
Sveikos, jaučiu, jus irgi jau užpuolė klausimai - ko vaikas nori kalėdoms dovanų... Ką sakot? Aš niekaip megaliu sugalvot, ko Junai reikia :)...
Sveikinam Junyte su menesiukais
rita.vait parašė:
O mes sendien buvom pas daktariukus.Tai mano mazute gavo skiepuka,sveriam 8,100 ir esam 70cm ugio![]()
O daktarai ką sako dėl ūgio ir svorio? Ne per mažai? Mes tokie pat kūdi, sako mažoka...
Zana D parašė:
O daktarai ką sako dėl ūgio ir svorio? Ne per mažai? Mes tokie pat kūdi, sako mažoka...![]()
Mes 7700 gr ir 69 cm. Tiesa, šiek tiek mažiau nei Jūs ..
Jinta parašė:
Beje, Viltę savo bendraamžę labai sveikinam :)!!!
Na va, sveria 8,5 su daug drabužių (šaltoka, tai nenurengiau), tai bus virš 8 bišk…
Aciu uz sveikinima
ir benraamzes ir sudejimo vienodo
Zana D parašė:
O daktarai ką sako dėl ūgio ir svorio? Ne per mažai? Mes tokie pat kūdi, sako mažoka...![]()
Mes Norgej gyvenam tai sako kad viskas gerai.Nors buvom it Lt pas daktarus tai daremes kraujuko tyrima gelezies mazoka buvo,bet db jau visa menesi mesyte valgom tai reikia tiketis kad viskas tvarkoje. Na mes laaabai judrios esam
valgo tai nemazai bet buna tokiu dienu kad 5 kartus kakoja
greita medziagu apykaita pas panelyte
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai