Jusia parašė:
na mes patys einam 23 miegoti tai ir vaikas iprato 22-23 jau miegoti. o vakare 18-19 val paskutini kart leidziu pamiegoti ir jei nenubunda tai 20,30 zadinu.
Na aš ir einu miegot 23 h bet mažiuką migdau 21.00-21.30
Jusia parašė:
na mes patys einam 23 miegoti tai ir vaikas iprato 22-23 jau miegoti. o vakare 18-19 val paskutini kart leidziu pamiegoti ir jei nenubunda tai 20,30 zadinu.
Na aš ir einu miegot 23 h bet mažiuką migdau 21.00-21.30
miegot vakare eina kaip laikrodukas 21 val. jei labiau pavarges ir anksciau keliasi, 7-8 ryto
ir dar pietu sumoje apie 3 val pamiega. toks rezimas jau senokai ir isties gerai vakarines valandos laisvos o ir mazylis labai ramiai miega iki vidurnakcio
atrodo kad tas miegas butu saldziausias
sigxus parašė:
Sveikos mamos man reikia jusu nuomone..antradieni turejom du skiepukus.antradieni ir treciadieni viskas buvo gerai o sendien pakilo temperatura 38.2.ar gali buti sk…
Cia gal tridiene
sigxus parašė:
Sveikos mamos man reikia jusu nuomone..antradieni turejom du skiepukus.antradieni ir treciadieni viskas buvo gerai o sendien pakilo temperatura 38.2.ar gali buti sk…
jai rytoj dar bus temperatura, tai greiciausiai bus jau ne del skiepo, gal koki virusiuka poliklinikoj pasigavot besiskiepydamos, juk ten visokiu prieina....Po skiepo karsciuojama tik 2 paras paprastai. aisku visuomet galima pasiskambinti gydytojai ir pasiklausti arba nuvykti kad apziuretu
tai turbut butu protingiausia.
Angel-a parašė:
miegot vakare eina kaip laikrodukas 21 val. jei labiau pavarges ir anksciau keliasi, 7-8 rytoir dar pietu sumoje apie 3 val pamiega. toks rezimas jau senokai ir…
oho kaip daug miega,mano varliukas prabunda 7 ryto,per diena miega du kartus maximum po valanda ir jei valanda ismiega lb gerai
o vakare uzmiega apie 23val.
Vaisa parašė:
Sveikutes, kaip rįeikia virti avizu dribsniu kose? Taip tiesog paprastai?![]()
aš tai stebuklingai verdu
Mamos ar kurios lelytei buvo vadinama tridiene???mum siandien staigiai uzkilo temperatura ir visa diena laikesi39,tik nesenai pavyko numusti tik itariu neilgam
gaila maziukes
visa diena verkia
muistos matos kad negera ner nei kosulio nieko tik is nosytes pasirode toks kaip vandenukas.
tai ir mastau ar cia ta tridiene bus ar koks tai velnias
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai