nerigute123 parašė:
Ir vel prasides veleveliu karas![]()
Jau seniai bebuvo
nerigute123 parašė:
Ir vel prasides veleveliu karas![]()
Jau seniai bebuvo
Del vezimiku tai taip... mano irgi sunkus or masinoj galimybes ner palikt.bet taip butu gerai. Zodziu bet naujo vezimuko kol mas nezadu pirkti nes vaikui ir sitas patogus. O sakykit lopsy kur pusiau sedima dalis jau sodinat su ja vaika? Ar dar ne? Man atrodo dar ankstoka butu.
nerigute123 parašė:
Del vezimiku tai taip... mano irgi sunkus or masinoj galimybes ner palikt.bet taip butu gerai. Zodziu bet naujo vezimuko kol mas nezadu pirkti nes vaikui ir sitas p…
as pakelus jau vos vos ta galvugali
Asta Go parašė:
Tokiu atveju reik laikyt kaip ir as, masinoje, nereiks tampyt, o tai as per du kartus nesdavaus, pradzioi lopsi, po to rema, kitaip neuznesdavau, per daug sunkus ne…
As viska kartu nesu
ir rema, ir lopsi ir vaika.... pakerta rankas, bet nieko
palomita parašė:
Taip taip manasis irgi zippy yra ir irgi traukia i viena sona nervuoja kai stumiant reik dar ir laikyt tvirtai kad nenukruptum i sona....mes 1100 lt mokejom ir dar …
as irgi deveta pirkau, bet su garantija virs metu dar buvo ir nieko, viskas puikiai veikia ir vaziuoja
nerigute123 parašė:
Del vezimiku tai taip... mano irgi sunkus or masinoj galimybes ner palikt.bet taip butu gerai. Zodziu bet naujo vezimuko kol mas nezadu pirkti nes vaikui ir sitas p…
Neeee. Paguldzius vezu. Jokiu sedinejimu. Masininej kedutej va taip pusiau buna...bet tikrai nepasakysi kad sedi
nerigute123 parašė:
As kelias dienas isbandziau man pasirode kad jai dar nepatogu ir man atrodo jai lopsely silciau ir daug potogiau manau spesim mes dar panaudoti pusiau sedima dali. Nors i vezimo remus isideda autokedute bet vis dar pirmenybe teikiu lopseliui gali sau patogiai ir laisvai miegoti ir megautis grinu oru
J.Vaida parašė:
As viska kartu nesuir rema, ir lopsi ir vaika.... pakerta rankas, bet nieko
![]()
mano toks sunkus, kad neitu panest, jei butu patogesnis gal ir eitu, bet lopsys didelis ir nepatogus, remas irgi sunkus, o dar laiptine siaura, tai ne mano jegom
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai