Ringita parašė:
Mamytes kiek valandu jusu aukseliai ismiega naktini miegeli?
12-13h
Ringita parašė:
Mamytes kiek valandu jusu aukseliai ismiega naktini miegeli?
12-13h
Laima121 parašė:
O as tai itariu kad tos mociutes visad pagrazina![]()
As savo akim maciau kaip nepagrazina. Pvz man kieme niekad vezime neuzmiega
net jei einu ir pietu metu vistiek sedasi ir t.t. o va mama buvo pora kart isejus su juo ,net iki miego laiko likus kokiai valandai , jis uz 3 metru nuo namu jau miega
brigusia parašė:
As savo akim maciau kaip nepagrazina. Pvz man kieme niekad vezime neuzmieganet jei einu ir pietu metu vistiek sedasi ir t.t. o va mama buvo pora kart isejus s…
Va va pas mano mama tas pats,as pasislepiaus ir liepiau mamai irodyt ir parodyt kaip ji uzmigdys ir buvau nustebusi. Mano abu vaikai kai buna su seneliais kitokie klauso,tik as ivaziuoji i kiema iskart zyzimai neklausymai
as tai galvoju kad jie jaucia kad ne mama tai jau "nepasokdins"
Mollie parašė:
O tos kurios dar pacios maitina kaip migdo? Ir kaip reikalai su naktiniais maitinimais?
Uzmiega tik bevalgant, arba jei pvz manes diena ner ir lb nori miego tai pas teva ant ranku. Ir nakti keliasi 3-5 kartus valgyt
pukyte11 parašė:
Mano užmiega apie 21.30 ir miega iki 7, su daugybe pabudimų :(.
Gal dieną per ilgai miega? Dieną du kartus po 1,5 val.
Musu miegas naktinis irgi trumpas ir nekokybiskas
o diena miegam irgi pora kartu po ~1.5 val. Manau diena taip miega nes naktinio miegelio truksta... Net nuostabu kaip kitu vaikuciai ismiega 12 val. Mums cia siekiamybe
Paskutines dvi savaites tai visiskas kosmaras, megojau sededama su vaiku ant ranku... O ka darysi kai miego norisi, o vaiko net salia pasiguldyti negali
Taip ir nesupratau kas cia mum buvo.
Kazkada viena mamyte rase kaip atpratino vaikuti nuo papuko, tai vyrui pasakiau grieztai sueis metai mokinsim taip uzmigdyt. Pirma naktis buvo kraupi: vyras supavo, ji cype, klyke ne savu balsu, o as sedziu kitam kambary ir vis i laikrodi kiek laiko jau mikdo. Po 7 min paraso "kaip zinot ar jau imigo ir galiu paguldyt?"
sekancia diena dar greiciau uzmigo, o dar kita diena jau ir dienos metu nebedaviau kruties. Aisku kai zino kur yra vis ieskojo ir pyko kad neduodu, bet dabar jau zino kad negaus ir nebelenda. O jei kartais pradeda ieskot tai ar vandens ar ka uzkast duodu. Pietu kai einam miegot tai atsisedu i lova pasupuoju ir ji nuluzta bet kartais taip jautriai miega kad net paguldyt neina, tai ir prasedziu ta valanda su ja ant ranku
o nakciai jau kai einam tai nebepasiduoda taip lengvai tai kad negasdint kaimynu duodu papuka ir uzmiega su juo. Nakti irgi keliasi 3-4 kartus bandziau duot buteliuka bet stumia ji tai irgi dar papuli gauna. Dziaugiuosi bent tuo mazu dieniniu pasiekimu, nes dabar ir su kitais pabut gali, ir masinoj kedutej graziai vaziuoja (anksciau zviegdavo kad pasiimciau) ir vidury miesto nebeisrengineja manes
Moni.. parašė:
Kazkada viena mamyte rase kaip atpratino vaikuti nuo papuko, tai vyrui pasakiau grieztai sueis metai mokinsim taip uzmigdyt. Pirma naktis buvo kraupi: vyras supavo,…
Aš sakiau nuo metuku atpratinėsiu nuo nakties valgymo tj reik kažkaip pradėt
Greta B parašė:
Aš sakiau nuo metuku atpratinėsiu nuo nakties valgymo tj reik kažkaip pradėt![]()
Su pirmuoju tortadieniu !!!
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai