Kokie skirtingi vaikai. Mano tai plepute, vis sneka ir sneka "mano tetis Valdas, zinai toki zodi?" seimoje jau suprantame gerai, kitiems dar sudetinga, bet jau pasako viska. Puodo reikalus sutvarke ligu periodas gruodi, atsisakem pampersu isvis, tik i kelione uzsidedam. Su sisiuku buvo lengviau, o kaku vis praziopsodavo pasiprasyti. Visokiu dar nelaimiu atsitinka, bet jau ir darzelyje be pampersu. Labai nenori pati vaikscioti, ypac lipti laiptais, tai vis nesiot ir nesiot. Gal pavasari, be kombio motyvacija bus didesne. Laimej soskes isvis neturejom, tai dabar buna leles isideda, arba sako: "as mazas beibis, kur mano soske?", bet zaidimo forma. Siaip labai megsta "draminius" vaidmenu zaidimus: paduoda man savo lele, duoda jai laikyti koki zaisla, tada ateina su kita ir "atiduok, cia mano zaislas!", tuomet mokomes dalintis. Visi zaislai pleistruotom galunem, nes ima krauja, o as turiu vaidinti ale verkia, tai jai labai smagu, tada pleistra klijuoja. Dar megsta zaisti darzeli ir parduotuve. Bet ant pirstu galu vaikstau, kai pati uzsizaidzia
Superego situaciju irgi pasitaiko, tai vaikai isties moka labai stipriai nervus patampyti! Bet pradedu suvokti, kad mazi vaikai, mazi vargai, tai ateityje lengviau nebus, todel dziaugiuosi siandiena
linkejimai visiems 2015 rugsejinukams!
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

kiek zmoniu tiek nuomoniu.Nemanau,kad darzelis pakeis mityba vaiku.Gaila man ismetamo maisto juose ir tiek.O buti alkanam vaikui sitiek valandu tikrai atsilieps sveikatoms.