Sajane parašė:
Sirgom, brolis atnešė iš darželio! Už tai dabar esam ramūs!![]()
Jau 100% nebūkit ;) Aš pati sifgus du kartus,ir gyd sako,kad dabar dažnėja atvejų jai sergama po.kelis kartus.O jei pirma karta lengvai tai tuo labiau.;)
Sajane parašė:
Sirgom, brolis atnešė iš darželio! Už tai dabar esam ramūs!![]()
Jau 100% nebūkit ;) Aš pati sifgus du kartus,ir gyd sako,kad dabar dažnėja atvejų jai sergama po.kelis kartus.O jei pirma karta lengvai tai tuo labiau.;)
Mamos, o vilktumet dukrai tokias pedkelnes?
blem tiek rinkau rinkau, pasirode grazios spalvos, gryzus namo ispakuoju - su inkariukais! Taip nusivyliau
bet paskui galvoju, gal nesureiksminti tu paveiksliuku, kad aceit berniukiski. Siaip apskritai as linkus nepirsti mergaitei butent mergaitisku dalyku (rozines spalvos, leliu ir tt)... ka jus galvojat?
happylife parašė:
Mamos, o vilktumet dukrai tokias pedkelnes?blem tiek rinkau rinkau, pasirode grazios spalvos, gryzus namo ispakuoju - su inkariukais! Taip nusivyliau
bet pas…
Namuose tikrai aučiau
Mauciau tas pedkelnes bet kur
Man mergaites isvis atrodo universalesnes, joms ir ta melyna spalva tinka, jei stiliukas ne vien berniukiskas rubuose. Va savo berno tai nerengciau net jokia rozine spalva, tiek jau ji sumergaitinta, kad visai netinka berniukui
O inkariukai cia net nelabai matosi
Birute.St. parašė:
Namuose tikrai aučiau![]()
Namuose tai aisku, belenka ir as apvelku :)) pirkau jas prie vienos sukneles. Atsiusiu foto kada, kai aprengsiu viska
happylife parašė:
Mamos, o vilktumet dukrai tokias pedkelnes?blem tiek rinkau rinkau, pasirode grazios spalvos, gryzus namo ispakuoju - su inkariukais! Taip nusivyliau
bet pas…
Rengciau ir ne tik namuose,lb grazios pedkelnes,kur pirkote?
happylife parašė:
Namuose tai aisku, belenka ir as apvelku :)) pirkau jas prie vienos sukneles. Atsiusiu foto kada, kai aprengsiu viska![]()
Šiaip tai aš visada sakiau, kad mergaitei bet kas mėlyno tiks, o berniukui rožinio neaprengčiau, nors dabar yra visokių gražių marškinukų pilna ir mergaitiškų spalvų
Jei netiks prie suknelės, prie kurios pirkot, tai manau galit apauti, prie kokios tunikos ar rūbo laisvo stiliaus. Beto, būna ir moteriškų rūbų su tais inkariukais ir laivo vairu
Birute.St. parašė:
Šiaip tai aš visada sakiau, kad mergaitei bet kas mėlyno tiks, o berniukui rožinio neaprengčiau, nors dabar yra visokių gražių marškinukų pilna ir mergaitiškų spalv…
Mes turim ir ryskiai rozine ir oranzine maikutes. Prie juodu dzinsu ar kelniu graziai atrodo
happylife parašė:
bet pas…
Mauciau. Ypac jei paderinus koki melsva sijoneli ar suknute, tai puikus komplektas gautusi ;)
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai