Druliss parašė:
Mergaites, kaip jus kovojot su remeniu, rugstim? ;)
Nebegaliu kaip vargina mane, ka be suvalgau gerkle pastoviai grauzia..jei dar pasi…
Aš Renie vartoju, nes kitaip jau negaliu.
Druliss parašė:
Nebegaliu kaip vargina mane, ka be suvalgau gerkle pastoviai grauzia..jei dar pasi…
Aš Renie vartoju, nes kitaip jau negaliu.
Aiste1993 parašė:
Jau kokia trecia diena ziauriai skauda klubusnegaliu normaliai nei vaiksciot nei gulet neinsedet
ir tempia pilvo apace.. kartais pagalvoju kad mano mez…
manau mad plečiasi,nes ir man taip pat. Vakar ir užvakar baaaaisiai skaudėjo,šiandien jau ne taip. Žinot tas skausmo suvokimas labai indivudualus,manau nerimaut nereiktų,bet su gydytoja galit pasitart ;-)
Druliss parašė:
tep tep,man dar anksčiau pienas padėdavo,dabar tik rennie arba borjomi. Bet rennie pigiau vartoti
buvau pagal ginės rekomendacijas Maalox nusipirkus,bet ne toks efektyvus. Lėtai veikia,o ir kartais dvi reikėdavo išgert..
Rita01 parašė:
O Tunise nebuvo per karsta leliukui vasara? Visi taip karscio bijo..
Mes skridom spalio gale, tada ten tebuvo vos 20-22 laipsniai silumos
su vyru gryzom net neydege
gyvenimas21 parašė:
Kurios Mamutės laukiates ne pirmo vaikelio ir su ankstesniu darė tą tyrimą dėl streptokoko ir su šiuo nėštumų irgi ims ar ne jei anksčiau nieko nerado?
Man sio tyrimo niekas net nesiule pasidaryti ir net nezinojau kad jis yra daromas
Gyvenu uk tad cia viskas ka daro man nestumo metu yra kraujospudzio matavimas,slapimo tikrinimas ir pilvo matavimas-maigymas nu dar krauja kartais paima o kad TEN paziuretu ir tepineli kazkoki imtu tai taip nera, cia nebent tom kurios yra rizikos grupej
na bet su situo nestumu butinai savo midwifes paklausiu
Ilona ILONA parašė:
Nesuprantu o kam Ta alkoholi duoti? Juk jie negers darbe, kam skatinti tokioj istaigoj apsvaigimus.
tu Ilona neysizeisk,bet tyli tyli wisa sawaite,o poto kai pasakyti tai nei wienas nei du
duok ka nori pati tiem daktaram,as pasakiau sawo nuomone ir taskas...jau baigta tema del tu kysiu jeigu nepastebejai....kiek moteru tiek nuomoniu,as nieko neduosiu nei wienam,o tu ka tik nori...
Siandien buvau santariskese echo dare.. mazoji sveria 2130 sake bus tikrai 4 kg gsl net daugiau. Mano pirmoji gime 4100 g. Tai vos isstenejau tai neduok dieve didesne. Seip viskas gerai tik va grazuole sedi. Sake jei iki 37 sav neapsivers atvaziuoti ir ju skyriaus vedejas isoriskai apversdineja. Tik va baisoka kazkaip
gal kuriai teko kazka apie tai girdet?
Kazkas klaise del spaudimo, pas mane nuo nestumo pradzios pakiles gerokai
busima parašė:
Siandien buvau santariskese echo dare.. mazoji sveria 2130 sake bus tikrai 4 kg gsl net daugiau. Mano pirmoji gime 4100 g. Tai vos isstenejau tai neduok dieve dide…
Zinau kad santariskese apvertineja, bet cia tai jusu turi buti sprendimas
jei nenorit tai ir nesutikit
nes as tai esu nusprendusi jei sedes tai tik cp, o jei galvute tai gimdysiu
mano jau apsivertes
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai