Skaisčiai juoda... parašė:
Oi koks tamsiaakisžaisliukus jau sugriebia ar mama pagelbėjo?
Pats jau sugriebia, bet islaiko neilgai, kartais reikia dar padeti.
Oi koks tamsiaakisžaisliukus jau sugriebia ar mama pagelbėjo?
Pats jau sugriebia, bet islaiko neilgai, kartais reikia dar padeti.
Duosiu paragaut jau nuo 4mėn, kad nuo 6 mėn jau galėčiau įvedinėt maistą. Maitinsiu iki pirmųjų dantukų paskui duosiu mišinukus![]()
Tai o jei dantukai 4 men islys? ?
As bandysiu iki 11-12 men. maitinti
nebent nuo 6 men neprades maniske valgyti mp reciau, gal tada pakeisiu nuomone
Ausra 12 parašė:
Visi vaikuciai labai grazus,ir mes pasirodom.
![]()
Dar vienas saunuolis
mes kaip tik galvojam apie tokia zirafa, bet musu dar nelabai laiko zaisliukus
girdejus, kad visi vaikai labai pamege sia zirafa. Kaina aisku uz toki zaisla kosmine.
sakykite ar labai minksta sita zirafa?
lauraktk parašė:
Na va, gruodinukai sociai pavalge visi![]()
Musu irgi sypsosi karuselei, bet kai uzmato mane su tel.surimteja
RutVys parašė:
Dar vienas saunuolismes kaip tik galvojam apie tokia zirafa, bet musu dar nelabai laiko zaisliukus
girdejus, kad visi vaikai labai pamege sia zirafa. K…
Ganetinai minksta,
mano zvirbliui labai patinka, nes patogi jam kramtyti. Burnyte mazyte kiti zaisliukai nepatogus, netelpa, o sitos zirafos snukuti susikisa i burnyte ir net dreba kandziodamas
Duosiu paragaut jau nuo 4mėn, kad nuo 6 mėn jau galėčiau įvedinėt maistą. Maitinsiu iki pirmųjų dantukų paskui duosiu mišinukus![]()
MVagusta parašė:
As turbut nuo 5 menesio bandysiu jau ivedinet maista, o maitint ziuresim... bet neturiu noro iki dvieju metu maitint tikrai. Beabejo gerbiu mamas kurios turi toki n…
duviename parašė:
As bandysiu iki 11-12 men. maitintinebent nuo 6 men neprades maniske valgyti m…
O jus kai pradesit Ivedinet maista ar ivesit misinuka ? Ir kai nustosit maitinti iki kokio amziaus misinukus duosit?
duviename parašė:
As bandysiu iki 11-12 men. maitintinebent nuo 6 men neprades maniske valgyti m…
Tikėmimės 4mėn.neišdygs :-D
.As. parašė:
O jus kai pradesit Ivedinet maista ar ivesit misinuka ? Ir kai nustosit maitinti iki kokio amziaus misinukus duosit?
O kam misinukas ivedinejant maista? Gi galima mp maitinti toliau... o nuo metu bent jau sese mano ivairiausiu maistu maitino sunu ir nutrauke zindyma, tai jai ir neprireike jokiu misinuku
Tikėmimės 4mėn.neišdygs :-D
Mano duktereciai isdygo du grazuciai dantukai 4 men :)) ir nieko, toliau maitina.
.As. parašė:
Nežinau dar kaip darysiu. Kai ateis laikas savaime viskas susiklostys. Manau jeigu mp nemaitinsiu tai prie papildomo maisto duosiu mišinuką iki kada reikalaus pvz rytais ir vakarais o dienom košės. Su pirmąja nuo 6mėn įvedžiau košes ir kai liko maitinimai tik rytais ir vakarais tada pm pakeičiau mišinuku. Jokių problemų su krūtimis neturėjau. Mišinuką pradėjau duoti kai išdygo pirmi dantukai, 7 - mėnesių. Naktinius valgymus nutraukiau vietoi mišinio duodama arbatą...pvz keliasi valgyt duodu arbatos, kelias naktis supratus kad negaus mišinio o arbatos daugiau nebesikėlė valgyt. Iki metų jau miegojom visą naktį ir valgėm jau įvairų maistą.
duviename parašė:
O kam misinukas ivedinejant maista? Gi galima mp maitinti toliau... o nuo metu bent jau sese mano ivairiausiu maistu maitino sunu ir nutrauke zindyma, tai jai ir ne…
Nu aš tikiu kad nieko tokio. Kiekviena su savo pažiūrom ir įsitikinimais ;-) kitos ir tris metus vaikučius maitina - nu ir nieko
.As. parašė:
Mamos iki kada maitinsit mp ir kada pradesit maista ivesti ir kada pradesit misinukais damaitinti ?
As iki 6 menesiu tai tikrai zadu maitint, o paskui ziuresim
tai va tada ir maisteli ivedinesiu
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai