aliepa parašė:
laiko labai norint visada atsiras ;) aciu
Man ir su viena kazin ar iseitu taip!
Pagarba
aliepa parašė:
laiko labai norint visada atsiras ;) aciu
Man ir su viena kazin ar iseitu taip!
Pagarba
InVi 9 parašė:
Man ir su viena kazin ar iseitu taip!![]()
Pagarba![]()
iseitu iseitu ;) gaila kad pas mane 2 bernai o tai jei butu mergytes isvis nuproteciau siu siuvimais
Tukaaa parašė:
sveiki.ar jùsu maziukai nepuskuoja pro burna nekvepuoja?gal pas lorv vezti bet seimos gydytoja sako per anksti plesys ten ziuredami tipo jei ir butu kokie pulipai n…
Mūsų kvėpuoja normaliai ;).
majusia parašė:
Labai idomu kaip sekasi augti musu bendraamziams? ? Visi jau atsibaliavojo pirmaji tortadieni tai paauge, padideje ?? Kaip su valgymu, sirgimais reikalai? Ar skiepi…
Mūsų baliavojimas tęsėsi dvi dienas
Nesigavo, deja, padaryti vienos dienos šventės, senelių darbo laikai prasilenkė, tad mūsų vaikinui buvo įtemptas savaitgalis, reikėjo daug šypsotis
Visa laimė, pirmieji metai praėjo be jokių ligų, net slogos neturėjo, kas keista... su valgymu tai pas mus reikalai geri, absoliučiai viską valgo, bent jau kol kas.
Mes šiemet skiepijom nuo meningokoko, tai su skiepais nuo erkinio dar palauksim. Gal kitais metais... žinau tik, kad tikrai to skiepo neišvengs, man erkės tikrai baisu
majusia parašė:
Labai idomu kaip sekasi augti musu bendraamziams? ? Visi jau atsibaliavojo pirmaji tortadieni tai paauge, padideje ?? Kaip su valgymu, sirgimais reikalai? Ar skiepi…
Atšventėm ir kokius 3 kartus, nes giminaičiainiekaip nesusiderino į vieną dieną. Valgo viską, oypač iš mūsų lėkščių. Visa šeima pasiskiempinusi nuo ensefalito, bet gal kitais metais kiepysim, nes ir taip daug skiepų gauna. Pasitarsim su Endemiku Klaipėdoje ir tada nuspręsim. Su sirgimais tai nieko baisaus 2 kartus sloga nestipri ir tridienę karštinę turėjo, paskui išbėrė visą.
Sveikos!
Mūsų fronte nelabai kas keičiasi... Miegam kartą dienoj po valandą dažniausiai, naktim keliamės kas dvi. Namai niokojami, daiktai tik laksto... Isterikos ant kiekvieno kampo. Palikt negaliu net sekundei, rėkimas ir sekiojimas iš paskos. Vežime ir mašinoje gal 10 min ir išbus ramus, po to reik išleist lakstyt. Lauke bando valgyt žemes, tai nelabai paleisi. Mama kartais užvažiuoja, kai jau viskas man iš rankų krenta, nes vyras dažnai po užsienius skraido. Nu žodžiu.
Sakau, atsivalgiau motinystės ir prisižiūrėjau "stebuklėlių" visam gyvenimui. Jei kas užsimena man apie antrą vaiką, džiaugiuos, kad neturiu jėgų užvožt...
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai