Lotavil parašė:
Aš irgi turiu kaldra iš Merkio, jokio kvapo. O va pagalvyte iš loritos jau su kvapu. Tai tiesiog šiaip parašiau, kad žinotų, kam gal įdomu.
tikrai šaunuolė, kad parašėt
Lotavil parašė:
Aš irgi turiu kaldra iš Merkio, jokio kvapo. O va pagalvyte iš loritos jau su kvapu. Tai tiesiog šiaip parašiau, kad žinotų, kam gal įdomu.
tikrai šaunuolė, kad parašėt
Lotavil parašė:
Aš pirkau loritos su vilna, plona tokia, 1-2 cm. Bet turbūt nepirkciau dabar tokios, kvapas nuo tos vilnos yra. Babydo.lt mačiau medvilninės plonos yra. Va tokia da…
Labai aciu uz pasidalynima reiks ten pasizvalgyt
Lauuur parašė:
Ar kuri dedate jau savo maziesiems pampersus-kelnaites?
nea, nes mes dar 3 dydi nesiojam o kelnaites berods nuo 4 dydzio eina
noriunoriu parašė:
nea, nes mes dar 3 dydi nesiojam o kelnaites berods nuo 4 dydzio eina![]()
Aisku
As jau dedu, nes man lengviau toki judruoli jomis aprengti ir ant puodo sodinti jos kabiau tinka, bet apsik... vaika neimanoma perrengti jo neisterliojus
Tai galvoju, ar as nemoku ju nuimti, ar jas deda jau tada, kai vaikai nekakoja i pampersus
Lauuur parašė:
AiskuAs jau dedu, nes man lengviau toki judruoli jomis aprengti ir ant puodo sodinti jos kabiau tinka, bet apsik... vaika neimanoma perrengti jo neisterliojus :…
O sonus perplesiat nuimdama?
As dedu kai buna isiaudrines ir neguli visiskai. Beto 3 dydis tikrai yra, Pampers premium care pants ;)
Erenita parašė:
O sonus perplesiat nuimdama?As dedu kai buna isiaudrines ir neguli visiskai. Beto 3 dydis tikrai yra, Pampers premium care pants ;)
Omg, o jie persiplesia?
Blondine
Tik numaunu.
Lauuur parašė:
Omg, o jie persiplesia?![]()
Blondine
Tik numaunu.
Taip, sonai nusiplesia
bet man nepatinka jos del to nes nera kaip ju susukti kai prisikakoja, jokiu lipduku nera
Laurynute parašė:
Taip, sonai nusiplesiabet man nepatinka jos del to nes nera kaip ju susukti kai prisikakoja, jokiu lipduku nera
As pampers baby dry turiu, tai yra ant uzpakalio toks lipdukas, ji atlipini, susuki ir uzlipini. Kaip gerai, kad paklausiau, aciu!
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai