Eva Edgaras parašė:
Is kauno ;) viskas pabai gerai laukiam nesulaukem :)!
Kur planuojat gimdyti?
Eva Edgaras parašė:
Is kauno ;) viskas pabai gerai laukiam nesulaukem :)!
Kur planuojat gimdyti?
Gabun parašė:
Kur planuojat gimdyti?![]()
Mažyli
kiek draugiu gymde labai geras person,buvom patis pasikonsultuuoti viskas tiko ir patiko :)! Ir atsiliepimai tikrai geri
Ellenn parašė:
Sveikos, mamytes, kiek laiko iki gimdymo Jums gleivių kamštis pasišalino? Jei pasišalino ir skauda pilvo apačia, ar reiškia kad jau tuoj...?
Laba. Man jau vakar pasisalino ir skaudejo pilvo apacia, o snd vel lyg niekur niieko nebutu
Ginta2 parašė:
Laba. Man jau vakar pasisalino ir skaudejo pilvo apacia, o snd vel lyg niekur niieko nebutu![]()
Reiškia laukiam toliau.....
Man vakar buvo rusvu isskyru, bet labai mazai. Tai dar dvejoju ar kamstis galejo buti ar ne
paskaudejo pilva nugara daugiau nei iprasta bet po kurio laiko apmazejo.
o siandien vel gryzo "malonusis" tarpkojo skausmas.. na zodziu kaip diena taip naujiena ir jau pradedi galvot o gal jau, bet kaip eina dienos taip eina. Toliau sekmingai nesioju pilva
O dar kaip suka pilva, jei tik ka daugiau suvalgau iskart lekiu i tualeta..
Kuo toliau tuo labiau galvoju kad sulauksiu vasario su tokiais pasikankinimais
Moni_ka parašė:
Man vakar buvo rusvu isskyru, bet labai mazai. Tai dar dvejoju ar kamstis galejo buti ar nepaskaudejo pilva nugara daugiau nei iprasta bet po kurio laiko ap…
Matyt kamštis išeidinėja irgi
mums tiek pat dienų liko
laukiam, laukiam, dar laiko yra :)))
Ellenn parašė:
Sveikos, mamytes, kiek laiko iki gimdymo Jums gleivių kamštis pasišalino? Jei pasišalino ir skauda pilvo apačia, ar reiškia kad jau tuoj...?
man kamstis pasisalino ir po keliu minuciu vandenys nubego.
Saandraa parašė:
man kamstis pasisalino ir po keliu minuciu vandenys nubego.![]()
O kelinta savaite buvo :)?
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai