sabinaap parašė:
Ir man i nestumo pabaigas viskas pradejo lyst, ir strijos, ir celiulitas, ir viskas kas imanoma...Tikiuosi viskas praeis pagimdzius![]()
Ar tepi kokiu tepalu?
sabinaap parašė:
Ir man i nestumo pabaigas viskas pradejo lyst, ir strijos, ir celiulitas, ir viskas kas imanoma...Tikiuosi viskas praeis pagimdzius![]()
Ar tepi kokiu tepalu?
irenka20081 parašė:
Ir man tas pats.Pas mane kairiame sone atsirado rausvos strijos,kartais niezti.Man dermatologe sake,kad stengtis kuo maziau teptis aliejais,kremais ir pan.kadangi n…
As manau, kad naturalus kokosu aliejus tikrai alergijos nesukels
o drekina ir minkstina oda pasakiskai (bent man)
jezminas parašė:
as tai dar lb bijau, kad vandenys nenubegtu kokiam duse....nepastebesiu ir nespesiu i ligonine....
va to tai ir as bijau
kai pirmas tai ir nzn kaip kas vyks
mes laukem jau sausio 2 nes sake didelis mano maziukas o va dar ir db tempiu
namuose tik lovoj ritinejuos. maziukas aprimes yra o paciai ir tik truputi sonus paskauda
irenka20081 parašė:
Ir man tas pats.Pas mane kairiame sone atsirado rausvos strijos,kartais niezti.Man dermatologe sake,kad stengtis kuo maziau teptis aliejais,kremais ir pan.kadangi n…
Siaip nemanau kad del to,kad pilva patepus alergija atsiras,bet jei oda nera elastinga,tai tepk netepus bet kuo,niekas nepasikeis ir atsiras
del tu alergiju,tai tik biski kad visur jas visi kisa... As nesuprantu,kazkuria nakti del maitinimu pradejau viska is eiles skaityti,tai pasirodo tai ka mamos valgo,neitakoja pieno,o kitos gyvena pusbadziu,nes biski kas,iskart save kaltina. Naturalu,kad gimusiam maziukui visokiu skausmu ir diegliuku bus,juk viskas nauja. Bet jei gyvent sventa dvasia,tai vargu ar ir mamai ir leliukui bus gerai. Ir niekaip nesuprantu,ar nieks neskaito,ar skaito ir praleidzia,kad mamos suvalgytas maistas neturi itakos pilvuko putimams ir diegliukams..
Cia siaip,idomi kitu nuomone
ar man vienai tik tas uzkliuvo... Net tos arbatos,kmynu dar visokios ir pan.pieno gamybos neskatina. Kazkur maciau parasyta,ar gersi arbata,ar sriuba ar dar ka,nuo to daugiau jo nebus.. Padiskutuojam graziai?
airiukomama parašė:
O jum buna toks jausmas lyg kad tenai apacioi is vidaus leliukas kutena lytines lupas ir tvinksi vis tuo metu.toks nemalonus jausmas. Kas tai galetu buti?
?
Irmulka87 parašė:
Siaip nemanau kad del to,kad pilva patepus alergija atsiras,bet jei oda nera elastinga,tai tepk netepus bet kuo,niekas nepasikeis ir atsirasdel tu alergiju,tai …
Kaip tik vakar Vitkausko knygoj skaiciau, kad kazkiek gali itakot pilvuko putima
pvz nuo cesnako ir svoguno gali vaikas isvis neimt kruties nes daznai nepatinka mazyliam pieno skonis
bet irgi raso kad badaut nereikia ir jei jau pucia ziuret ka mamyte tada valge ir nuo ko vaikuciui gali pust pilvuka
Irmulka87 parašė:
Siaip nemanau kad del to,kad pilva patepus alergija atsiras,bet jei oda nera elastinga,tai tepk netepus bet kuo,niekas nepasikeis ir atsirasdel tu alergiju,tai …
Mano drauge Kai pagimde leliukas kankinosi tris menesius su pilvo diegliukais... Ant kosiu gyveno bet itakos nebuvo... 2 menesi nutrauke pieno maitinima bet tai nieko nekeite... Tikriausia leliukui susitvarke skrandukas ir viskas ok buvo tik reikejo islaukti...manau gal ir yra kazkokia itaka ka valgo mamyte bet netokia didele kaip mes issivaizduojam
Deimantulis parašė:
Kaip tik vakar Vitkausko knygoj skaiciau, kad kazkiek gali itakot pilvuko putimapvz nuo cesnako ir svoguno gali vaikas isvis neimt kruties nes daznai nepatinka …
Del situ aitriu tai taip,bet perskaiciau,jei mama valgydavo ir nestumo metu,kai kuriems vaikiukams net visai skaniau gali padirodyt. Man bent gerai tas,kad aplamai nevalgau svogunu,is visur istraukiu,tai atkrenta automatiskai
Irmulka87 parašė:
Mano abi su žarnyno alergija, tai kadangi maitinau pati, buvo nurodyta labai griežta dieta! 4 produktai ir poto po viena įtraukti kas 3 dienas, labai gerai matėsi is viduriavimo kam alergiškos, taip ir atrinkau alergenus. Tad ka valgom įtakos turi kūdikio žarnynui. O poto irgi padauginau braškes, žiūrėk ir žandai vaikui išberti
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai