Roberto parašė:
bet dabar isnagrinejau ta foto, matosi pirkiniu krepsys isplyses, ir matosi sportinuko sedynes sone kazkas isplysegeriau tada ieskot kito triracio varianto
o…
Man neleidzia atidaryti kazkodel.. o cia tik uz sportine dali 195eu?
Roberto parašė:
bet dabar isnagrinejau ta foto, matosi pirkiniu krepsys isplyses, ir matosi sportinuko sedynes sone kazkas isplysegeriau tada ieskot kito triracio varianto
o…
Man neleidzia atidaryti kazkodel.. o cia tik uz sportine dali 195eu?
Roberto parašė:
cia ir lopsys ir sportine :)) ivesk musu mazyliuose quinny ismes tau visus variantusgalesi pasiziureti
![]()
man nuo vakar musu mazyliuos strynga neleidzia rusiuoti pgal pavadynima kaikuriu prekiu vat ir vezymai snd neatsidaro ovakar dukrytei crocsu norejau irgi nedave rusiuoti
Roberto parašė:
tai va iewutte1 tau kaip tik quinniuka rado uz gera kaina, gal tikrai ten apziurejus viskas gerai su juo![]()
Beda tame, kad nenoriu deveto
del to ir mastau kazin ar pavyks i tuos 300eu tilpti
Roberto parašė:
cia ir lopsys ir sportine :)) ivesk musu mazyliuose quinny ismes tau visus variantusgalesi pasiziureti
![]()
Aha radau, aciu
nepasirode ir man labai idealios bukles..uzraso raides visai nebesimato..uztat ir parduoda uz 195
Sun1 parašė:
Beda tame, kad nenoriu devetodel to ir mastau kazin ar pavyks i tuos 300eu tilpti
![]()
Jei tik su lopsiu tai gal ir pavyks, bet 3 in 1 tai turbut sunkiai..as atskirai pirksiu lopsi ir kedute savo vezimui, tai quinny lopsys 200eu ir maxi cosi car seatas 180eu..pfff
LiukaM parašė:
avent, dabar gintarinėj vaistinė -25proc.bet dar neapsisprendžiu ar rankinį ar elektrinį... gaila pinigų ant elektrinio, juk noriu ir krūtim maitint, ne vien traukt…
As irgi is kitu mamyciu girdejau, kad jeigu jau leidzia galimybes, geriau elektrinis pientrauktis.. Visgi as saviski siusiu i vaistine pirkti skubiai po gimdymo jeigu bus jo butinumas, girdejau daug kas jo ir nepanaudoja... tada paimsim turbut be jokiu nuolaideliu.. bet bus tikrai reikalingas, o kas jeigu jo neprireiks ir pinigai visi i bala..
Nors nujauciu, kad man jo reiks..
airiukomama parašė:
Mes su vyru kadangi ne milionieriai tai nusiziureje esam vaikutis.lt 3in1 vezimeli. Iki300euru![]()
Mums viena konsultante tvirtino, kad visi lenkisku vezimeliu vidaus lopsiuku ismatavimai yra 80 cm.. sake zippio vidus yra 87 cm., tai buvome nusivyle, atmeteme lenkiskus vezimelius nes norime kad butu kuo erdvesnis lopsiukas mazytei;( taip pat minejo kad lenkiskuose ciuzinukai daznai labai buna sintetiniai, o zippy kokosiniai., siaip toje parduotuveje buvo daug lenkisku vezimeliu, o ji visus ispeike.
Mamytes, o i ka svarbu atkreipti demesi perkant lovyte? Kiek susidariau nuomone, kad daug kam labai pravercia kai lovyteje issiima dvi lazdeles ir lovytes aukscio reguliavimas, o kas dar..?
Kaip del stalciuko po lova ar siek tiek nuleidziamos sieneles, ar geriau ziuret kad visiskai nusiimtu lovos sienele ir iseitu tada ja prisitraukti prie lovos? Pasidalinkite patirtimi:)!
orchidee parašė:
As irgi is kitu mamyciu girdejau, kad jeigu jau leidzia galimybes, geriau elektrinis pientrauktis.. Visgi as saviski siusiu i vaistine pirkti skubiai po gimdymo jei…
Vaikutyje konsultanciu neverta klausyti... daznai ten perku dukrai tai renkuosi tai kas man atrodo geriau ir kol kas ne karto nepasigailejau, kad nepaklausiau konsultanciu, ypac viena labai bjauri yra kuri vis kisa brangesnes prekes.O lenkiski vezimeliai tai super turejom roan marita, lopsys erdvus vaikutis laisvai tilptu iki 8 men, o ir sportine dalis taip pat erdvi ir patogi, db noriu sita parduoti, turguje nusiziurejau kita taip pat lenkiska tik adamex firmos
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai