gtgalina009 parašė:
Tikrai ne vien tik tetukai nulemia lyti , mes prisidedam taip pat, gal net ir labiau prisidedampriklauso ir nuo musu subrendusio kiausinelio. Kiek as zinau jeig…
as zinau kad tikrai pastojau pries ovuliacija esu tuom uztikrinta
gtgalina009 parašė:
Tikrai ne vien tik tetukai nulemia lyti , mes prisidedam taip pat, gal net ir labiau prisidedampriklauso ir nuo musu subrendusio kiausinelio. Kiek as zinau jeig…
as zinau kad tikrai pastojau pries ovuliacija esu tuom uztikrinta
Selavy parašė:
Prie ko čia tingiu dirbt jei jus dirbat ir nebambat tai ir nesigirkite kiek dirbat valandų kiek ne, jeigu gerai jaučiatės tai plokit rankom ir užjauskit kuriom sunk…
super komentaras
orchidee parašė:
Milteliai geriau isisavinami ;)
nes man ir gydytoja ir vaistininke sake vakare gerti, bet man labai gerai vakare, tikrai labai jauciasi poveikis
Mano mama is viso suskele karta, man bloga, pykino, nevirskino, na kaip daugumai nestumo pradzioj, o ji sako"ar cia normalu taip? Gal reik pas gydytojo eit." Tris nestumus ji turejo ir jokio blogumo, kaip tik sake pirmais menesiais energijos daugiau buvo. Va drauge mano turi du lelius jokiu pykinimu ar blogumu ir labai lengvi gimdymai, jai tik stipriai imunitetas pasilpes buvo vis sloga, gerkles skausmas, angina ir taip kelis kart antro nestumo metu. Tik sake antras nestumas jai zymiai sunkesnis uz pirma, kad ir nepykino bet jautesi fiziskai pavargus.
IevaBa parašė:
nes man ir gydytoja ir vaistininke sake vakare gerti, bet man labai gerai vakare, tikrai labai jauciasi poveikis
tai jei taip sake, taip ir daryk. Man irgi gydytoja sake gerti vakare, as ja pilnai pasitikiu, kad taip daryti teisingiausia
viktoryte27 parašė:
as zinau kad tikrai pastojau pries ovuliacija esu tuom uztikrinta![]()
![]()
Aš irgi
Ir su mažyle ir dabar.
IevaBa parašė:
O man liepė 2 kartus gerti ir ryte ir vakare.
Irmulka87 parašė:
Na gal nereikia taip jau baimintis dėl visko, ta prasme visus 9 mėnesius gi nebijosit, o paskui gims ir bijosit, kol užaugs... Ir dėl to sėdėti biuletenį... kad vis…
Visos mes skirtingos
as is tu kur jaudinasi labiau;))
sigma192 parašė:
sveikos,apart echo jums dar ka nors dare?
gal kvailai paklausiu ,o ka dar turejo daryt? man kiekvienu apsilankymu slapimo tyrimas ir per pirma vizita kraujo tyrimas
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai