LiukaM parašė:
mano panašus. o bloga būna kaip kada - labiau atrodo, kad nuo oro, nei kad nuo spaudimo. šiaip aš iš tų tinginių, mielai pailsėčiau per karščius![]()
Matai man taip buvo kai ir salta buvo, bet dabar kai karsciai tai dar blogiau
LiukaM parašė:
mano panašus. o bloga būna kaip kada - labiau atrodo, kad nuo oro, nei kad nuo spaudimo. šiaip aš iš tų tinginių, mielai pailsėčiau per karščius![]()
Matai man taip buvo kai ir salta buvo, bet dabar kai karsciai tai dar blogiau
Irmulka87 parašė:
Hmm.. na įdomus mąstymasMan jei ir leistų galimybės taip lepintis,neįsivaizduoju,ką veikčiau ir kur nukreipčiau savo dėmesį... Aišku kiekvienai savo, bet darbe …
Yra ir su maziukais ir besilaukianciu, bendravimo netruksta
kitas dalykas dabar vasara, vaziuojam, keliaujam ir t.t. to veiksmo yra. Taciau pilnai tikiu, kad atejus rudeniui ar ziemai viso to gali pritrukti. Bet vel gi, manau atsiras nauju veiklu. Cia kiekvienai savo kaip sakant
Sun1 parašė:
Yra ir su maziukais ir besilaukianciu, bendravimo netrukstakitas dalykas dabar vasara, vaziuojam, keliaujam ir t.t. to veiksmo yra. Taciau pilnai tikiu, kad ate…
Tada smagu
Žiemą jau visos sėdėsim ir ilsėsimės
Na, man asmeniskai, kai dirbau, darbas buvo lengvas, tai ten man kaip atostogos. O va namie yra kas veikt, ir ner kada bendraut, jei kas uzsuka, tai net pavargsti nuo bendravimo. O kaip vaikai galva iskvarsina, tai taip noretus ramybes. Man palaima, kai galiu tyliai ramiai knyga paskaityt o ne su zmonem bendraut. Cia kiekvienam savo, nuo charakterio priklauso. Drauge pusmeti pasigimdzius namie pabuvo, jai jau blogai, truksta bendravimo, sesuo su broliene vos ne kasdien susitinka ir dar pasiskambineja, man karta i menesi uzteka pasimatyt ir sociai, o jos to nesupranta. Drauge turiu, i pusmeti karta pasimatom, i menesi pora trejeta kartu pasiskambinam ir sociai to pabendravimo.
si mo parašė:
bet tu paaiskink, ar tau skauda,kad jos nedirba?juk ne
![]()
man ne biski neskauda del to, tik vistiek cia slapukus vardus turime tai rasykime tiesa kas simuliuoja kas ne. tai ir sakau susidare toks ispudis kad dauguma cia neistvermingos, lepios..tikiu kad cia tikrai yra kam tikrai yra blogai bet tikiu kad ir simuliuoja. man ir paskausta nu ir ka praeina.
as is tu kuri galiu pati, nepatinka but silpnai, priklausoma.. atsiminkim nestumas ne liga. o fizinis judejimas didina istverme ir palengvins gimdyma. pazystu draugu kurie sportuja raumeningi bet kai reik padirbt akmenis panest ir nebevalioja. ot ir sportas. gerai paskausta nugara nuo darbo bet iseisim i dekreta pilvukas bus didesnis nugara iskart pajus kruvi o mes jau maziau judesim o ypac dar ziema tai isvis maziau judesim, bet va pradzios nestume as busiu nugara sustiprinusi raumenis nes netingianiavau...kitos gal cia mane supras, kitos pasijuoks. bet man dzin.
Ingute06 parašė:
Na, man asmeniskai, kai dirbau, darbas buvo lengvas, tai ten man kaip atostogos. O va namie yra kas veikt, ir ner kada bendraut, jei kas uzsuka, tai net pavargsti n…
Aš turėjau omenyje, pas ką pirmieji/osios bus
Pas ką daugiau vaikiukų ir taip aišku, kad pilna veiklos
Ingute06 parašė:
O ir siaip bendrauti pvz su manim dabar neapsimoka. Viena minute juokiuosi, kita minute, jei kas nepatiko, kaip degtukas uzsiplieskiu gincytis, reik nereik![]()
Cia visoms taip
hormonai siauteja.
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai