IevaBa parašė:
nieko tokio, dar maziukas vaikiukas, vienom anksciau, kitom veliau, pas mane tai didziulis![]()
pas mane irgi kaip kokiam penktam menesi
IevaBa parašė:
nieko tokio, dar maziukas vaikiukas, vienom anksciau, kitom veliau, pas mane tai didziulis![]()
pas mane irgi kaip kokiam penktam menesi
IevaBa parašė:
Va koks mano pilvuzas![]()
Oho!!
IevaBa parašė:
Ar jau elevit geriat?
IevaBa parašė:
Oi koks grazus! Super.
Balta rožė parašė:
Ar jau elevit geriat?
as geriau nuo 7 savaites, visa pakuote sugeriau, nes buvo nusilpes organizmas ir puole herpis, bet gydytoja sake daugiau negerti, nes dabar yra uogu, darzoviu, kad paskui nebutu alergiju vaikuciui. o seip turiu ju nusipirkus namuose, kartais isgeriu kai buna tokiu dienu kai neiseina normaliai pavalgyti, kai kokiu nesamoniu prisivalgau
ir seip buvo kad gerkle pradejo skaudeti tai irgi kelias dienas isgeriau ir praejo
nezinau ar padejo ar tik nusistatymas, kad kai organizmas buna viskuo aprupintas atsilaiko nuo bacilu
sruogyte parašė:
kuria sav Jums pradejo rysketi jau stipriai?
man pirmas pasirode tik 6 men,antras jau matesi nuo 2 men,o trecias dar nesimato,tik lasekai like nuo antro vaikiuko :-D
o man dar toks idomus klausimelis,ar jus zinote kaip jusu placenta isitvirtinsi?na pvz ar prieskinieje pilvo dalyje ar uzpakalinieje?nes man pirma karta buvo uzpakalinieje sieneleje ir pilvukas ne greit pasirode,o antras priekinieje pilvo dalyje ir pilvas greit islyndo,sakau gal tai gali itakoti?
vat gaila dar nezinau kaip dabar yra,bet pagal pilvuka galvoju kad uzpakalineje pilvo dalyje
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-metu-sausio-menesio-mazyliu-belaukiant-3
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai