Koskos parašė:
Labai jus sveikinuna man atrodo siuo metu Mes cia visos ant ribos tarp rugpjucio pabaigos- rugsejo pradzios
![]()
aha dauguma musu
as tai linkus pernesiot vaika,tai galir rugseji ir busiu.nes pirmas gime 40sav 6 dienos
Koskos parašė:
Labai jus sveikinuna man atrodo siuo metu Mes cia visos ant ribos tarp rugpjucio pabaigos- rugsejo pradzios
![]()
aha dauguma musu
as tai linkus pernesiot vaika,tai galir rugseji ir busiu.nes pirmas gime 40sav 6 dienos
Likimo_ironij@ parašė:
Maniskis gime termino dienat.y.nakti
bet nezinojau tikslios mmm datos, o ir gydytojai sake, kad pagal visus pozymius, buvo "stipriai pernesiotas"....o ir place…
oho
as 36 val gimdziau
Zmona-Mama parašė:
ohoas 36 val gimdziau
As ligoninej 1.5val su visu dovumentu pildymais, persirenginejimais, apziurom ir paciu gimdymu uztrukau
po 36val man butu amen!
Likimo_ironij@ parašė:
As ligoninej 1.5val su visu dovumentu pildymais, persirenginejimais, apziurom ir paciu gimdymu uztrukaupo 36val man butu amen!
na mane pumpavo vaistais
as tik gulejau. poto pasibaige viskas cp
Sveikos... jungiuosi prie jusu...siandien testas parode kad laukiuosi.Tik pas mane nerami situacija.... nestumo pradzia o esu persalusi skauda gerkle,vos galiu prakalbeti temperatura nera auksta ir taip visa savaite. Prisiskaiciau kad tai gali atsiliepti vaikucio vystymuisi.....
Ramra parašė:
Sveikos... jungiuosi prie jusu...siandien testas parode kad laukiuosi.Tik pas mane nerami situacija.... nestumo pradzia o esu persalusi skauda gerkle,vos galiu prak…
Nebijokit.beveik visos nesciosios serga .tenka ir antibiotikus gert
Elencito parašė:
Nu va mamuke buvau pas gyditoja sako mato maza puslyte atvaziuoti po savaiciukes patukrins taip trikstu kad viskas butu gerai nes stebuklelis labai lauktas .visas …
Super, matau musu vienoda diena pagal skaiciuokle 09.04 , man pas gydytoja 01.09d.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai