CatSim parašė:
Jeigu turejot iki nestumo, nepakenks.
Geriausias vaistas:
O kur jį rast? Vaistinėj ar kokioj sarmoj?
CatSim parašė:
Jeigu turejot iki nestumo, nepakenks.
Geriausias vaistas:
Laguna10 parašė:
As su pusleline gana daznai susiduriu, neseniai buvo po antibiotiku kurso. Vyras nupirko eurovaistinej
Man jis geriau uz ta silicea herpis gel ir uz compeed. Dar pvz jei tik pajauciu, kad kyla ir speju patept, nebeiskyla. O jei iskyla, labai greit sugyja.
Tinka spuogams, zaizdoms.
Tikrai neblogas daiktas
Man pasiteisino.
vikyta147 parašė:
Pas mane jau kelinta diena slapios kelnaites atrodo kaip slapimas nelaikytu, ar cia taip normalu? Ir jos slapios kelnaitese virsuj labiau ne per vidury, ir dar šend…
kreipkites i jus priziurincia gydytoja,kiek teko skaityti tai nera gera.Bet gal geriau tegu apziuri jusu gydytoja
BaltaGulbe parašė:
kreipkites i jus priziurincia gydytoja,kiek teko skaityti tai nera gera.Bet gal geriau tegu apziuri jusu gydytoja
Ačiu jau padiemiau talona rytojuj
vikyta147 parašė:
Pas mane jau kelinta diena slapios kelnaites atrodo kaip slapimas nelaikytu, ar cia taip normalu? Ir jos slapios kelnaitese virsuj labiau ne per vidury, ir dar šend…
Na man atrodo,kad nesigąsdinkite,visoms skirtingai,normalu,kad išskyrų daugėja,žinoma,pasikonsultuokite su gydytoja,kad ramiau būtų.O šlapimo nelaikymas yra gana dažna problema nėštumo metu ir pagimdžius.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai