Erikute202 parašė:
Hellow !! Kokie rajonai ?![]()
As ne paciame Kaune, jau tikrame rajone. Ringaudai
Erikute202 parašė:
Hellow !! Kokie rajonai ?![]()
As ne paciame Kaune, jau tikrame rajone. Ringaudai
laba
as is zemuju sanciu pradzios
Goknesta parašė:
Na va, as katik po echo! Kaip smagu buvo matyti spurdanti maziuka pilvelyjetik taip ir neismatavo kaklo raukles nes ne tokioje pozicijoje sedejo zirniukas, …
pas ka vaikstai? as svarstau gal uzsirasyt ten
Aha merginos, kur lankotes? nes mano pirvati klinika neturi jokios technikos, tenka kitur registruotis, tai va laukiu rauksleles matavimo 14 diena, Silainiu poliklinikoj, nes Mazylyje tik paskutine rugsejo savaite yra laiko.. zodziu, kazkaip nesiseka man su tom gydyklom
giria parašė:
Aha merginos, kur lankotes? nes mano pirvati klinika neturi jokios technikos, tenka kitur registruotis, tai va laukiu rauksleles matavimo 14 diena, Silainiu polikli…
as tai lankausi Sanciu poliklinikoj pas pazystama gydytoja
linutethefirst parašė:
mes pas ta pacia
linutethefirst parašė:
As siandien el pastu issiklausinejau Romainiu naujos klinikos kaip ten kas, bet ne visa info pateike el pastu, bet kadangi as darbe, tai nera kaip paskambinti... tai ziuresiu, gal persirasysiu, jei galima tik gine pakeist, na zodziu, nes sakau i rauksleles matavima jau ant galeko 13 sav 1 diena nuvyksiu pasidaryt, nes visur tokios eiles... o kitos va raso pas savas poliklinikas ar klinikas pasidaro, tai as ir taip noreciau...
giria parašė:
As siandien el pastu issiklausinejau Romainiu naujos klinikos kaip ten kas, bet ne visa info pateike el pastu, bet kadangi as darbe, tai nera kaip paskambinti... ta…
musu aparatas senas, tai tu pagrindiniu matavimu echo nedaro, siuncia
o rauksle matuot tau dar visai normaliai, man su pirmu matavo jau buvo 13 sav ir kelios dienos
dabar i klinikas skambinau pries savaite ir pagal reikiama laika uzregistravo, nors internetu rode, kad vietu nera iki spalio
gretyskas parašė:
labaas is zemuju sanciu pradzios
![]()
Zinok siaip lankausi Silainiu poliklinikoje, taciau ten nebuvo talonu siai sav tai dave siuntima i Krikscioniskus. Ryt eisiu pakartotiniam echo tai parasysiu kokia daktare. Nors siai minutei neesu patenkinta apziura...
giria parašė:
Aha merginos, kur lankotes? nes mano pirvati klinika neturi jokios technikos, tenka kitur registruotis, tai va laukiu rauksleles matavimo 14 diena, Silainiu polikli…
As Silainiu poliklinikoje pad Ragauskiene. Esu patenkinta! Ir su pirmu pas ja vaiksciojau!
va, ir as Mazylyje tik 14d gavau talona bet per velu man...
18 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai