2018.09.29 10:35 (prieš 7 m.)
Ilgaplaukė22 parašė:
Gabija, kodėl jūs užsiciklinusi, kad aš prieš žindymą? 😂 Ne vieną kartą sakiau, kad aš už. Ir kiekviena mama renkasi, kas geriausia jai ir jos vaikui. Man žindyt ne…
Jūs čia dabar aiškinate dar, kad aš sakinio lietuvių kalba nesugebu suregzti ir jums keista, kad aš nagrinėju mokslinius straipsnius užsienio kalba?
Jeigu kyla abejonių, atsiųskit - galėsiu padėti išsiversti. Ir jeigu jums kyla abejonių dėl mano lietuvių kalbos ypatumų, tai galit parašyti pretenziją.
Jūs nuolat kalbat apie žindančias ir patariančias žindyti, kaip apie nieko neišmanančias. O dabar dar apkaltinote, jog tokios mamos nieko nežino ir remiasi tik lietuviškais portalais.
Tai gal jūs šiek tiek nurimkit ir mažiau postringaukit apie savo du aukštuosius, o argumentuotai pateikite informaciją, kad ir kitų pieno nusitraukimo ir buteliuko davimo istorijos bus tokios pat sėkmingos, kaip jūsų, nes aš asmeniškai žinau begalę atvejų nusitraukinėjimo dėl įvairių priežasčių, kuriais baigiasi žindymas, nes susinormalizavus pieno gamybai nebeištraukiamas pienas pientraukiu, todėl jei pati nusitraukinėčiau tikrai nemanyčiau, jog taip visoms gali sektis. Todėl ir panašu, kad pati tik savo nuomonę aukštinate be jokių argumentų, dar “apmėtydama” žindančias “nieko neišmanančias ir sakinio nesurezgančias mamas” savo auksiniais komentarais.
Su jumis diskusiją baigiau. Manau, kad ji absoliučiai beprasmė, nes su kategoriškais žmonėmis diskutuoti neturiu kantrybės. Ir linkiu jums nuoširdžiai tolerantiškumo.
🌸