Aiste T. parašė:
Pagaliau prisiruosiau perziureti dukrytes rubelius ir atsirinkti kas butu neutraliu spalvu, nes lyties dar nezinomvos tik atsidariau dezutes, uzpludo emocijos, p…
Kokia mažutė gimė, kiek savaičių buvo?
Aiste T. parašė:
Pagaliau prisiruosiau perziureti dukrytes rubelius ir atsirinkti kas butu neutraliu spalvu, nes lyties dar nezinomvos tik atsidariau dezutes, uzpludo emocijos, p…
Kokia mažutė gimė, kiek savaičių buvo?
gretama parašė:
va merginos,noriu pasidziaugti,katik parsinesiau is parduotuviu Starpakus,dalina pas mus nemokamai nestukem😊
Labukas , siandien ir as is Lidl parsinesiau 😊, o kokios parduotuves dar duoda
?
gretama parašė:
va merginos,noriu pasidziaugti,katik parsinesiau is parduotuviu Starpakus,dalina pas mus nemokamai nestukem😊
Labukas , as siandie parsinesiau is Lidl , o kokios parduotuves dar duoda
?
zabukas parašė:
Pagalvės tikrai nepirksiu. Turih flokati kaldrytę, mezgu pleduką ir šiaip visokių užklotėlių turiu.
Iš kokių siūlų mezgate? Aš ir galvoju, bet neapsisprendžiu ar vien iš merino vilnos, ar per pusę merino vilna+medvilnė. Medvilninį turiu, labai storą su vilna ir jaučiu sintetika žiemai turiu.
Aiste T. parašė:
Deveta pirkot? Vakar kazkaip su vyru pietavom, sakau reik paziuret kas naujo skelbimuose, nuvaziuot gal paziuret kokiu vezimuku, ir kaip tik ikeltas grazuolis uz 35…
Nedaug dėvėtą, lopšys ir važiuoklė naudoti tik 4 mėnesius, sportinė nauja visiškai. Mūsų V5. šeima is kurios pirkom gyvena Danijoj, išsikraustė į pajūrį ten kažkur, ir sakė gyvens kur akmenuota daug,važinės pajūriu, akmenukais, tai pirko trailz, bet sakė jei nebūtų išsikraustę, tai būtų niekaip nepardavę
nupirkom už 900e. Garantija iki 2020m
irgi tik pamačiau, sakau jamam
Tos,kurioms buvo atsivėręs kaklelis-ar jautėt kokius pojūčius? Man kažkoks naujas reikalas atsiranda-maudžia,padiegia tarpukojį lyg kaulai skirtųsi į šalis,net nežinau kaip apibūdint😁Žodžiu plečiasi tarpkojis gal 😁.
Kaupiuosi išlįst prie ežero...kaip ten šiandien lauke atmosfera?🏜
jurmarta parašė:
Tos,kurioms buvo atsivėręs kaklelis-ar jautėt kokius pojūčius? Man kažkoks naujas reikalas atsiranda-maudžia,padiegia tarpukojį lyg kaulai skirtųsi į šalis,net neži…
Pas mane namie 28 laipsniai, nežinau kur blogiau, bet nekeliu kojos į lauką.
jurmarta parašė:
Tos,kurioms buvo atsivėręs kaklelis-ar jautėt kokius pojūčius? Man kažkoks naujas reikalas atsiranda-maudžia,padiegia tarpukojį lyg kaulai skirtųsi į šalis,net neži…
Isejau tik ka y kiema ir parlekiau y namus, nu nepakeliamas karstis, tropinis tiesiog, vienintelis privalumas siuo periodu, kai esu nescia, kad nereikia dirbti, nes nu atrodo, kad plaukeliai odos raitosi nuo karscio, kojos, rankos tvinkscioja vien zo 😰🙄🤰🏻🤭
jurmarta parašė:
Man čia eilinis durnas klausimas iškilo😁: o kada bamba iššoka į viršų? Žiūriu nėščiųjų foto ir visų lyg viršuj, o mano kol kas gilus šulinys😁
Mano visada sulinys ir buvo...gali ir neiskilti.
Buvau siandien hm,nusipirkau kelias bliuskas.Bet tai koks as banginis tai eina sau.Pries dvi dienas maniau mano pilvo nesimato 😀 cia tai jau siandien zvengiu is tokiu genialumu 😂 tai kas bus per kitas savaites.Kur parisi ten riedesiu 😀
Megann parašė:
Pas mane namie 28 laipsniai, nežinau kur blogiau, bet nekeliu kojos į lauką.
Buvau šiandien paskaitoj apie nėštumo eigą, gaila kad tik neišėjo išbūti visos, nes pasidarė silpna, teko važiuoti namo. Tai sakė, kad nuo 11 iki 18 val I lauką neiti, jei nėra būtinybės. Kelis kartus per dieną maudytis po vėsiu dušu, daug skysčių vartoti, daugiau vaisių, daržovių valgyti ir kuo mažiau mėsos.
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai