Jurmarta,
Saule tapo namie mazuoju demonu
Lauke - angelas! Ir istisai reikalauja demesio - viena visai nepabuna
Farfala parašė:
Jurmarta,
As tai galvoju,kad dievas man 20metu vaiku nedave,tai pasigailejo Šėtonas ir atsiuntė vaiką tiesiai iš pragaro
jurmarta parašė:
As tai galvoju,kad dievas man 20metu vaiku nedave,tai pasigailejo Šėtonas ir atsiuntė vaiką tiesiai iš pragaro![]()
aš tai galvoju, kad vaikai mus pasirenka pagal tai kiek galime ištverti/pakelti.
Jūs su vyru turbūt kieti, dukra pagalvojo - varau pas šituos ;)
oksikas999 parašė:
As nenaudoju to adijaliuko sintetinio ir rubelius atrinkau tik medvilninius, tai dabar visai neberia. O jum gali buti ir nuo maisto, paprasykit siuntimo ir bus aisk…
Praejo ???? Tai greiciausiai kazka as suvalgiau, kad taip sureagavo..
_Svajone_ parašė:
O mes retokai i lauka einam, va siandien isejom atrodo ir pavalgiusi ir laikas miegot, nu niekaip neuzmigdziau, verke verke, kol rata apvaziavom, kol grizom :blink:…
Oo ne aš viena vengiu šlykštaus oro ir sėdim namie ????
P.s. kas žino nuo kada vaikas jau “privalo” laikyti galvytę?
_Svajone_ parašė:
Mano maze tokia rubuile, pabuna ant pilvo, siekia zaislu, bet iki vartymosi dar toli toliO pirmagime tingejo vartytis - padejo masaziste ir baseinas. Ir dar daz…
Mūsų taip pat rankytes šaltos, todėl miega su šliauštukais,kurie turi atlenkiamas pirstinytes. Dieną jeigu labai šąla dedu pirštines.
Egllea parašė:
Kieno maziukams buvo pienlige ir tepet daktarinu, kazkur skaiciau kad ir mamai reik spenelius tept? Ar tikrai? Man daktare nieko nesake
Mes tepam. Kiek kartų per dieną tepat?Apie spenelius nieko nežinau.
ivaauk parašė:
Oo ne aš viena vengiu šlykštaus oro ir sėdim namie ????
P.s. kas žino nuo kada vaikas jau “privalo” laikyti galvytę?
Mum per 2 men vizita sake, kad dabartiniam amziui gerai palaiko, o nuo 3,5 turetu pradeti laikyti tvirtai
bet juk visos zinom, kad vieno laiko visiems nera!
eglelyte parašė:
Mamos, ar nekankina jūsų kažkokios karsčio bangos? Kaip žiauriai vakarais ir naktį muša karštis tai baisu, ir plaukai kaip riebaluojasi. Nzn ka daryt
Pasitikrinkit, nes viena pazistama pasakojo, kad net vaistus reikejo gert. Bet nepamenu kas tai. Tik kad mazas reikalas bet nepraiena savaime.
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai