ivaauk parašė:
Lina Kavaliūnienė Biofirst ir Ave vita dirba![]()
Patinka ji tau? Gerus atsiliepimus girdejus apie ja,galvoju kada kai reiks kreiptis.
Jakstiene dar labai nebloga Ave vitoj.
ivaauk parašė:
Lina Kavaliūnienė Biofirst ir Ave vita dirba![]()
Patinka ji tau? Gerus atsiliepimus girdejus apie ja,galvoju kada kai reiks kreiptis.
Jakstiene dar labai nebloga Ave vitoj.
ligita1994 parašė:
Maniskis laiko pats jau nuo 1men, bet toks ten ir laikymas buvo![]()
Dabar jau tvirciau laiko![]()
Laiko zaisliuka jau pora savaiciu, bet pati dar nepaima ir i burna kol kas nekisa. Bet laiko tik viena zaisliuka, kuris ploniausias, ji turbut patogiausia laikyt.
M.Jur. parašė:
Nu ir nepasisekė vaikui![]()
Pritariu ;D
Nimerija parašė:
Laiko zaisliuka jau pora savaiciu, bet pati dar nepaima ir i burna kol kas nekisa. Bet laiko tik viena zaisliuka, kuris ploniausias, ji turbut patogiausia laikyt.
Maniskis, vakar mano pirsta pasigavo ir i burnyte
O su dantenom kando
T.P.Keberiokst parašė:
Patiko net labai
šiaip ji ne mano, tai kai reikia mokamai pas ją einu, su mokamom vietom labai greitai prieinu
pas mane visos draugės/giminaitės pas ją nėštumus prižiūri. Labai švelni ir profesionali atrodo ;) viena pas ją ir gimdė, nes niekuo kitu nepasitikėjo
ausrapet11 parašė:
Mes tepam. Kiek kartų per dieną tepat?Apie spenelius nieko nežinau.
As tepu 2-3 kartus per diena, kazkur skaiciau kad galima iki 4 kartu. O draugei daktare sake su tuo paciu daktarinu ir spenelius ryte vakare pasitept
T.P.Keberiokst parašė:
Labai faina gydytoja, teko porą kartų susitikt prieš gimdymą ir po, be galo švelni gydytoja, viską paaiškina
citiciti parašė:
Mamos vilnietės, gal žinot valandine auklyte? Kokios dabar kainos?
Is manes sake lups 5eur uz valanda.Vaziuosim kuria diena pazindintis-gal dar nesutiks musu reksnes ziuret ar kaina padvigubins
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai