Kucisand parašė:
Man dabar dar tik 4 savaitės. Ar galiu eiti pasiskiepyti iškart dabar?
Jauciate kokius negerumus esant jau 4 savaitems?
Kucisand parašė:
Jauciate kokius negerumus esant jau 4 savaitems?
Kucisand parašė:
Tinkamiausias laikas nėščiajai skiepytis yra nuo 16 iki 32 nėštumo savaitės.
Aš jau po apžiūros, tačiau nieko nesimato. Turiu vėl penktadienį sugrįžti. Liepė dar vieną testą pasidaryti, tai jis teigiamas, matyt dar labai viskas ankstyva. Nors požymiai tikrai keisti, lyg skaudėjo krūtinę iš pradžių, dabar jau visai neskauda. Kažin ar gali dėl kokių nors priežasčių testas būti teigiamas, nors ir nesilauki?
Sveikos merginos, noriu išklausyti jūsų nuomone. Mes su vyru planuojame atžalą. Šioje savaiteje dėjosi keisti dalykai, tai kaip pilvo pūtimas, pilvo apačios maudimas. Vakar gryžusi iš darbo pasidariau nt parodė vaiduokliuką. Šiandien ryte dariausi ankstyvojo nt nieko nerodė-balta. Na pilvo apačią maudžia. Susirgt turiu lapkričio 27 (pirmadienį) sakykite ar gali būt tikimybė, kad muma pavyko? Nes vakar vilties suteikė, o šiandien jau joa nebėra.
Sveikos
Nežinau ar jau galiu džiaugtis nt?
Dar kaip tik šiandien buvau pas ginekologe darytis gimdos kaklelio vėžio tyrimo, tai tuo pačiu echoskopu apžiūrėjo, bet sakė nėštumo dar nemato. Tiksliai žinau, kad lakričio 5 galėjau pastoti, nes nesisaugojom, bet galbūt dar tikrai anskti matyti nėštuma echoskopu?
spinduls parašė:
Sveikos merginos, noriu išklausyti jūsų nuomone. Mes su vyru planuojame atžalą. Šioje savaiteje dėjosi keisti dalykai, tai kaip pilvo pūtimas, pilvo apačios maudima…
Sveika, o kokį testą šiandien ryte darėtės? Man pvz tos ankstyvos nėštumo juostelės dažniausiai balta rodo.. Vakar tokį dariaus ir neaiškus kažkoks. Šiandien nusipirkau kasetinius tai iškart ryškėti pradėjo. Arba geriausia ryte pasidarykit Easy test arba kokį kasetinį gal.
i.žyginta parašė:
Sveikos![]()
O kada buvo ovuliacija? Kelinta ciklo diena dabar?
IsMeiles parašė:
Tokie būdavo prieš keletą metų, mano darytas 2013 m. easy test buvo toks pat. Dabar tokių nebėra pirkt...
Dabar toki 
Aš net nemačius kitokių easy, todėl ir klausiu. Plius kad jie įtartinai dingo iš daug vaistinių ir internetu nelabai būna
Sakau gal atsinaujino
imaginary parašė:
Dabar tokiAš net nemačius kitokių easy, todėl ir klausiu. Plius kad jie įtartinai dingo iš daug vaistinių ir internetu nelabai būna
Sakau gal atsina…
Mano va, kai laukiausi pirmo, tai toks pat easy buvo, kaip ir temos autorės.
IsMeiles parašė:
Mano va, kai laukiausi pirmo, tai toks pat easy buvo, kaip ir temos autorės.
Koki ryškūs
Ačiū už atsakymą
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai