Sim00na parašė:
Tai va, aš ir galvoju palaukt iki kitos savaites ir tik tada registruotis, kad niekam jokiu neaiškumų nekiltų![]()
Sveikos merginos, paprastai pirma app UK skiria 8 sav, tai nesvarbu kada skambinsit, paskirs data pagal pskutines mm
Sim00na parašė:
Tai va, aš ir galvoju palaukt iki kitos savaites ir tik tada registruotis, kad niekam jokiu neaiškumų nekiltų![]()
Sveikos merginos, paprastai pirma app UK skiria 8 sav, tai nesvarbu kada skambinsit, paskirs data pagal pskutines mm
Sim00na parašė:
Tai sakau man kilo sako kaip tu zinai , kad nescia jai dar tu negalejai net mm pasigest
aisku gavau app atsius laisku nes man reik is anksciau zinot,kad darbe susiderint del laisvos dienos
Mamuciukasx2 parašė:
Taip Jus teisi, bet as skambinau 5d iki mm tai man asmeniskai pareiske kaip as galiu but garantuota kad nescia jai net nesulaukiau mm o testai jau rode..
Sim00na parašė:
As nuejau i gp 5 sav, bet app gavau 8sav. Po to bus booking app 10 sav ir pirmas skanas 12-14 sav.
Sim00na parašė:
Sveikos, esamos ir būsimos mamytėsjungiuosi ir aš prie jūsų
mmm turėtų būt antradienį, vakar pasidariau first response testuka, parodė du brūkšnelius, šiandi…
Sveikinu! As kai laukiausi užpildžiau maternity self-referral form. Is tiesiai is ligonines su manim susisiekė per kelias dienas. Sutaupiau laiko, nereikėjo eit nei pas GP niekur ir viskas labai paprasta
nes kai skambjnau GP tai dar butų reikėję laukt pora sav appointmento vien pas juos
Jolita11 parašė:
Mano dukryte turi du pasus ir kaip sueis 16 pati galės rinktis taip darysiu su antru neaisku kaip čia su tuo gyvenimu bus nuspręsime vėliau
O kur kreiptis ko reikia dėl angliško paso
margarita00 parašė:
Man viska sutvarke Buhaltere sumokejau ir jokio galvos skausmo
Jolita11 parašė:
Man viska sutvarke Buhaltere sumokejau ir jokio galvos skausmo
Kiek kainavo tokia paslauga?
margarita00 parašė:
Pašte yra forma, iš ten pasiimat, užsipildot ir tada jau priklausomai ko prašo - siunčiant dokumentus.
Zyziuk parašė:
Kiek kainavo tokia paslauga?
100£ lyk
Sveikos mamytes
Zinau si grupe tik jau esamoms arba kurios laukia savo stebukliuku
Bet norejau paklusti kokius tyrimus atlikote jus ar jusu vyras pries planuojant stebukliukus
Nes man atliko progesterono testa bet teko kartoti nes reikia po ciklo 21 dienos
Ir dar isityriau gimdos veziniu lasteliu tyrima
Ka dar patartumete isitirti ir uzsiregistruoti pries planuojant
aciu uz atsakymus
lengvo jums laukimo
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai