nuga_ parašė:
Na taip, be vaistu tik kas ~5 dienas kietais guzais vos padarydavo, dabar jau ir vaistai nelabai padeda
Gal paklauskit daktarės dėl magnio. Nes man sakė jei jo trūksta tada sunkiai tuštinasi
nuga_ parašė:
Na taip, be vaistu tik kas ~5 dienas kietais guzais vos padarydavo, dabar jau ir vaistai nelabai padeda
Gal paklauskit daktarės dėl magnio. Nes man sakė jei jo trūksta tada sunkiai tuštinasi
Nauja parašė:
Aciu, nusipirksim pavartot
Vistutis parašė:
Laba as vel turiu klausymeli ar visu mazyliai jau gerai kalba?ar isvis kalba? Manasis dar savo kalba burbuliuoja nieko suprantamo
Kalba nenutildamas, ausis isuzia per diena 😂
Kalba labai gerai, sakiniais ir labai aiskiai. Stebina vudus aplinkinius tai baisiai didziuojuos 🥰 labai labai daug su juo kalbejau ir dabar kalbu, daug skaitom. Delioja protingus sakinius pvz psoradiau tai nuejo pas vyra ir pasake "teti, ateik valgyt vakarienes", grizes pridudave "mama, as pakvieciau teti, tuoj ateis". Zino spalvas, atpazista skaicius ir formas, skaiciuoja 🙂
O dabar jau girdziu kuria broliui pasaka knyga pasiemes ❤️
Vistutis parašė:
Laba ar visu mazyliai jau eina i darzeli?
Eina nuo pernai rugsejo
hailiee parašė:
Kokia autokėdutę rekomenduotumėt kategorijoj 9 - 36 kg.? Noriu pas vyrą į mašina įdėti. Pas save mašinoj turiu Cybex sirona z, po to pirksiu jaučiu Romer Britax ad…
Mes tai nuna turim 🙈 bet jos nėr pigios, nors belekaip patenkinta ypač gerai kai karsta vasara
Veronikute2 parašė:
Laba diena, mamos!
Kokius tapukus/basutes pirkote vaikams į darželį?
Nesiojom Biomecanics, Bartek, siemet Elefanten. Man svarbu kad butu odines
Veronikute2 parašė:
Laba diena, mamos!
Kokius tapukus/basutes pirkote vaikams į darželį?
Mums aukletoja rekomendavo d.d.step basutes, jas ir nupirkom.
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai