debesujura parašė:
Kaip Jūs laikotės? Ar gerėja? 😔
Po poros dienų temperatūra krito, CRB ir sumažėjo, išleido mus namo 😇 laksto jau mergina, atrodo lyg nieko nebūtų buvę ☺️ tikiuosi neatkris 🙏😇
debesujura parašė:
Kaip Jūs laikotės? Ar gerėja? 😔
Po poros dienų temperatūra krito, CRB ir sumažėjo, išleido mus namo 😇 laksto jau mergina, atrodo lyg nieko nebūtų buvę ☺️ tikiuosi neatkris 🙏😇
dijaviko parašė:
O mes pries kazkiek laiko irgi tik kruopas valgem, ryte avizos, pietus ryziai, vakariene grikiai😁 ir taip miksuodavau, kaip visciukas palesdavo😁 o pabandziau sriubo…
Taip pačia pas mus du kruopom dar makaronai jai patinka 😄 sriubas verdu bet nevisados ji valgo jas :/
Kanele parašė:
Ir iš jūsų lėkštės maisto taip pat neprašo duoti?
Nori bet pažiūri ir viskas nevalgo🤦♀️
Kanele parašė:
Reikia nuomonės.
Dukrą maitinu mp porąkartų paroj. Mm grįžo pernai spalį ir iškart normaliu ritmu k…
Mano grįžo pernai rugpjūtį ir visą laiką reguliarios, tai turbūt darykites testą.
kandoriuke parašė:
Smagu girdėti 😊 stiprūs tie mūsų vaikučiai 😉
Kanele parašė:
Reikia nuomonės.
Dukrą maitinu mp porąkartų paroj. Mm grįžo pernai spalį ir iškart normaliu ritmu k…
Gali būti nereguliarios, man buvo atsiradusios, dabar kokie 4 mėn vėl nėra
Kanele parašė:
Reikia nuomonės.
Man buvo nereguloarios
Kanele parašė:
Ir iš jūsų lėkštės maisto taip pat neprašo duoti?
Is lekstes praso nebent burokeliu salotu😁😁 visada....😁
Mamyciuke123 parašė:
Man buvo nereguloarios
Mano taip pat nereguliarios, pirmus kartus buvo kas 40-50 dienu, dabar jau ziuriu sutrumpejo i 32-35 dienas ciklas. Bet mano ir seip ciklas buvo nereguliarus, kas ~30 dienu.
Kad jau apie mėnesines prakalbot, man klausimas - o pirmas kartas ir jums minimalus buvo? Aš kraujo jūrai nusiteikus buvau, kai šitiek laiko nesirgau (aną savaitę pirmą kartą susirgau). O gavos dvi dienos tokio gausumo, kaip kad iki gimdymo būdavo kokią 4-5 dienomis 🤷♀️ Įdomu, ar čia taip jau visad bus, ar pirmas kartas keistesnis? 😁
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai