Metamorfozė parašė:
Labai domina mane, kaip pavyksta pačiom pagimdyt?
Ar ne didesnė tikimybė CP, kai du vaisiai?
Tik už natūralu
Metamorfozė parašė:
Labai domina mane, kaip pavyksta pačiom pagimdyt?
Ar ne didesnė tikimybė CP, kai du vaisiai?
Tik už natūralu
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Aš dėl vpa. Kažkur girdėjau kad su dvyniais vpa išmoka būna 100proc pirmus metus antrus mažiau. Bet užpildžius prašymą mano išmoka tik 77.58proc.. Ar taip …
Is forumo supratau, kad tas 100 ir yra 77.58 proc🙂 su vienu vaiku pirmus metus gauna 54.31 proc.
Klaudijaaa parašė:
Prisiduodam! Su skatinamųjų pagalba 16:24 pasaulį išvydo Hugo, o 16:28 pasibeldė Elija. Hugo svėrė 2,6kg o Elija 2,4kg. Pagimdžiau pati, be cp! Dabar šiek tiek atsi…
Sveikinimai 🌸😊
Erikka parašė:
Is forumo supratau, kad tas 100 ir yra 77.58 proc🙂 su vienu vaiku pirmus metus gauna 54.31 proc.
AA. Supratau 😊
Sveikos. Buvau pas akušerę šnd tai kai ranka patikrino sake viskas taip žemai kad jau tuoj tuoj gimdyt. Sakė pajaučiu belenkokį skausmą ir varau į santorus. Bet man ir spaudžia žiauriai klubus, aš maniau kad normalu. Pilvas sukietėja, vėl atsileidžia.Paėmė tyrimus sakė galiu BGS atsakymo nesulaukti po 2 dienų.
Iš to streso skaudėjo pilvą kol parėjau namo nuo santorų. Vos vos parėjau. Paskambinau į santorų priemimą tai sakė važiuoti tik tada kai bus sarėmiai. Tai nieko nebesuprantu kaip elgtis. Sakė vyru neileidžia.
Tai įleido vyrus kas jau gimdėt ar ne?
Kristė27 parašė:
Labukas mamytės. Atėjau parodyt savo mergaičių🥰 rytoj joms jau mėnesiukas😊 greit ir jums laikas praeis, susitiksit su savo mažyliais🥰😘
Labukas Kriste😊kaip jus laikotes kokios gražios mergytes ajajai 😘
Klaudijaaa parašė:
Sveikutes! Sakė rytoj ryte jau paleis namo. Vyresneliai nekantrauja pamatyti mažuosius!![]()
Oo kaip fainiai 😍🤗 Kokia jūs greita 😊 Ir pagimdėt greit, ir jau namuose tuoj būsit 💗🌸
Klaudijaaa parašė:
Sveikutes! Sakė rytoj ryte jau paleis namo. Vyresneliai nekantrauja pamatyti mažuosius!![]()
Sveikinu😊Kaip smagu. Svajoniu gimdymas🤗
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai