enrika333 parašė:
Ką jau valgo jūsų mažyliai? Manajam morkos nepatinka, obuolius valgo, bananas skaniausias jam, gali vos ne visa suvalgyti, bet bijau tiek daug duoti, tai tik puse g…
O kas toj manų košėj tokio vertingo, kad norite ją siūlyti?
enrika333 parašė:
Ką jau valgo jūsų mažyliai? Manajam morkos nepatinka, obuolius valgo, bananas skaniausias jam, gali vos ne visa suvalgyti, bet bijau tiek daug duoti, tai tik puse g…
enrika333 parašė:
Valgo viska ka duodu praktiskai, tik kas labiau patinka suvalgo visa porcija, o kas ne taip tai siek tiek maziau☺️
Valgo 2 kartus dienoje koses.
1 kose is 2-3darzoviu. ( labiausiai patinka moliūgas, bulve)
2 kose avizu, ryziu, kukuruzu, grikiu, specialios kudykiams skirtos - jas valgo labai gerai.
Manu kose negirdejau kad duodu kas.
Pradejom primaitinima 4 men, tai 6 men jau ir mesa pridesiu prie darzoviu.
enrika333 parašė:
Ryžių košė, obuolys, moliūgas,bananas, saldi bulvė, paprasta bulvė. Įvairios tyrelės .
Manų košės nedaviau ir neduosiu,nes iš jos naudos nulis.
Misty parašė:
Nieko vertingo tikrai nėra joje. Tik didelis kiekis krakmolo bei glitimo, kurių vaikams mažiausiai reikia. 🙂
Tai bandysime tada ryžius, pasitarsiu dar su daktare, musiškiui bus 29d 5 mėnesiai. Bulve tik dabar ragausim, veliau dadesiu su morka, o vištiena ant galo. Tyreliu nelabai notiu duoti, kaime gyvename tai visko turime šviežio. Bandziau viena tyrele su serbentais ir dar kažkuo, bet nei jam nei man nepatiko 😂 spjovė viska lauk, atidavėme šunims 😂 tie dabar laimingi, irgi daugiau visko gauna, kai kūdikis atsirado, 😂
enrika333 parašė:
Tai bandysime tada ryžius, pasitarsiu dar su daktare, musiškiui bus 29d 5 mėnesiai. Bulve tik dabar ragausim, veliau dadesiu su morka, o vištiena ant galo. Tyreliu …
Hipp tyreles man smirda, tai vaikui ju net nesinori duodi😀
Tikrai geriau paciai bulve, morkyte isvirti ir duoti, bent jau kvepia ir zinai ka duodi 100%☺️
Misty parašė:
Mes kol kas tik MP ir planuoju, kad MP ir liks pagrindinis maistas iki 12 mėn. Nuo 6 mėn. pradėsim BLW. Labai susidomėjau, labai patrauklus pasirodė šis metodas. Ga…
Aš! Man taip pat pasirodė labai puikus metodas. O ir vaikui bus įdomiau ir linksmiau pačiam valgyti.
NaujaMama96 parašė:
Aš! Man taip pat pasirodė labai puikus metodas. O ir vaikui bus įdomiau ir linksmiau pačiam valgyti.
Tai smagu! Galėsim pasidalinti patirtimi. 😊
enrika333 parašė:
Mes nuo daržovių pradėjome, nes bent mano daktarė ir draugės sakė neduoti vaisių, po to daržovių nenorės. Nes vaisiai saldūs. Kaip ir bananas dėl to ir gali valgyt visa laiką 🤷 beja dažnai būna alergenas bananas tai aš bijau ji duoti 🤔
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai