LovBo parašė:
https://www.dupis.lt/produktas/siltas-salmukas-su-ausytem-smelis-zk0023
Turite toki? Ar graziai galvyte ir veiduka apglunda?
LovBo parašė:
https://www.dupis.lt/produktas/siltas-salmukas-su-ausytem-smelis-zk0023
Maniona parašė:
Šiaip mes pas Žemoitel, bet jos šį mėnesį nėra tai šiandien buvom pas Jurevičiene. Tai vat idomu man ką mūsų gydytoja pasakytų, ar ji irgi tokios nuomonės būtų 🧐…
Jureviciene visiems siulo nuo 4men primaitinti, kad ir koks svoris butu 😅
Pelyt@ parašė:
Ar yra mamų kurios maitina mp o nakčiai duoda mišinuko? 🤔
Kiek man pediatre aiskino, tai kudikis keliasi nakti daznai ne del to, kad paskutini maitinima mazai privalge, o del to, kad nedavalge per visa diena. Tai pagal tokia logika nakciai misinys nieko neisspres, jei jus klausiat butent del dazno kelimosi. Bet as nekokia patareja siuo klausimu, nes siandien tik pirmakart daviau misinio apskritai vaikui. Visa diena duosiu po maitinimo krutimi, galesiu pasidalint, ar nakti ramiai miegojo 🤭😅
Kutikuti parašė:
Man tai keista: sūnų nuo 4 mėn jau gyd leido primaitinti, o va dukrai nk neminėjo (ta pati gyd.), gal todėl kad užsiminiau, jog jau duodų ragauti...
Spurguspurga parašė:
Turiu, bet aš man rodos paėmiau didesnį, nes mūsų galva nuo gimimo didesnė, pirkau dar rugsėjį. Pabandysiu uždėti ir nuotrauką padaryti
Kutikuti parašė:
Mums irgi gydytoja jau yra sakiusi jog po biski gales ragauti. Tai manau po truputi pradėsim nes ankstesni vaikai irgi nuo 4 men pradejo
MomInTheAir parašė:
Kaip mamos darot ka, maniskis po slogos ziauriai uzkimo. Kaip gydot? Kokius termometrus naudojat? I ausi tie netinkami maziukui, bekontakciai sako reik moketi matu…
Microlife bekontaktis,turim ir paprasta pažastinį, bet su juo daug ilgiau užtrunka. O ir misija su pažastiniu išmatuoti 😀
Pelyt@ parašė:
Ar yra mamų kurios maitina mp o nakčiai duoda mišinuko? 🤔
Mes bamdėm naktimis maitinti mišinuku,kad ilgiau išmiegotų. Bet mums nepasiteisines būdas. Taip 5naktis bandėm. Ir nieko nepagerėjo,tik irzlesnis vaikas patapo,nes ko padarydavau tą mišinuką ,o jau išalkęs,išsibudina ir sunku užmigdyti būna. O ir mažai jo suvalgydavo. Tai,kad grįžom tik prie mp. Bet čia tik mūsų tokia situacija. Pabandykit ,nepasiteisis neduokite. O jeigu pavyks? Gi visiems skirtingai.
Debesukas parašė:
Turiu bekontaktį Evolu termometrą, matuoju tiek kaktos srityje tiek ausyje jokių problemų jeigu suabejojau tikslumu tikrinu paprastu termometru pažastyje. Matuotis …
Mum irgi šitas puikus termometras, kolkas nei karto nepavedė. Mažiukui į ausį matuojam temperatūrą.
Aš šalmuką pirkau vyresnėliui vinted, naują - moteris kažkokia pasiuvo. Išorė vilna, vidus - flysas. Tikrai šiltas, tinkamas žiemai ir kaina normali - kainavo berods 10 ar 12 eur. Dabar gal brangiau būtų
mažius dabar jau dėvi - jo galvos apimtis 45 cm. Beje močiutė mano bernams vis kažką rožinio nuperka
įdomu kodėl...ar nesieja spalvų su lytim, ar labai anūkės nori

Aš šalmuką pirkau vyresnėliui vinted, naują - moteris kažkokia pasiuvo. Išorė vilna, vidus - flysas. Tikrai šiltas, tinkamas žiemai ir kaina normali - kainavo berods 10 ar 12 eur. Dabar gal brangiau būtų
mažius dabar jau dėvi - jo galvos apimtis 45 cm. Beje močiutė mano bernams vis kažką rožinio nuperka
įdomu kodėl...ar nesieja spalvų su lytim, ar labai anūkės nori
o šiaip vaikams perku huppa kepures, kaip ir kombinezonus. Huppa labai minkštos ir dar papildomai ties ausytėm pašiltintos. Sudėty 50proc merino.

5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai