Bitė8 parašė:
Sveikos 🙂
Ar kam jau leido primaitinti mums jau 4 mėn dar ne sėdim, ir svoris beveik vidutin…
Man šiandien pasakė jau pradėti nes mato ženklus, kad ji jau pasiruošus. Bet man kažkaip baisu, atrodo dar per anksti 🙈😅
Bitė8 parašė:
Sveikos 🙂
Ar kam jau leido primaitinti mums jau 4 mėn dar ne sėdim, ir svoris beveik vidutin…
Man šiandien pasakė jau pradėti nes mato ženklus, kad ji jau pasiruošus. Bet man kažkaip baisu, atrodo dar per anksti 🙈😅
Maniona parašė:
Ir man atrodo 😀 kad kur jie pasiruošę, taip ir pasakiau, kad jis nesėdi o ji man galima gultuke. O kurioj Jus poliklinikoj?
Bitė8 parašė:
Ir man atrodo 😀 kad kur jie pasiruošę, taip ir pasakiau, kad jis nesėdi o ji man galima gultuke. O kurioj Jus poliklinikoj?
Tą patį pasakiau, gi sakau dar nesėdi, ji net kai už rankų keli dar nesikelia ir galvos nekelia. Tai irgi pasakė gultuke arba mašinos kėdutėje ir sako kai pradėsit maitint tai greit atsisės 😅 antakalny
Maniona parašė:
Tą patį pasakiau, gi sakau dar nesėdi, ji net kai už rankų keli dar nesikelia ir galvos nekelia. Tai irgi pasakė gultuke arba mašinos kėdutėje ir sako kai pradėsit …
Ir mes Antakalnyje 😄. Gal Mačiene?
Spurguspurga parašė:
Gal kas pasidalins kur galima nusipirkti zieminiu kepuriu-salmuku kudikiams, kad butu ir mazesniu dydziu ir silti , grazus? Nes randu visur nuo 6men,reik mazesniu.
Aš čia pirkau merino vilnos
https://green-rose.lt/aksesuarai-vaikams/kepure-salmas-kudikiui
Bitė8 parašė:
Ir mes Antakalnyje 😄. Gal Mačiene?
Šiaip mes pas Žemoitel, bet jos šį mėnesį nėra tai šiandien buvom pas Jurevičiene. Tai vat idomu man ką mūsų gydytoja pasakytų, ar ji irgi tokios nuomonės būtų 🧐
Spurguspurga parašė:
Gal kas pasidalins kur galima nusipirkti zieminiu kepuriu-salmuku kudikiams, kad butu ir mazesniu dydziu ir silti , grazus? Nes randu visur nuo 6men,reik mazesniu.
https://www.facebook.com/www.siuvimoidejos.lt/
Siuvo is merino vilnos ir uzsegami, gal patiks
Alisa_miau parašė:
Aš čia pirkau merino vilnoshttps://green-rose.lt/aksesuarai-vaikams/kepure-salmas-kudikiui
O rimtai siltas sitas salmukas? Is apraso atrodo , kad siltas , bet is nuotraukos neatrodo labai siltai?tikrai bus tinkamas ziemai , nereik kazko papildomo ?
Bitė8 parašė:
Sveikos 🙂

Nežinau kiek tiesos tame, bet norėjau irgi primaitinti bandyti duoti nuo 4mėn, bet kažkaip gavus tokia info kažkaip dingsta noras,o ir pati maitinu mp,tai sakoma kūdikiams iki nuo 6mėn patariama jeigu maitini
bet man šeimos daktarė buvo kažką užsiminus apie primaitinima nuo 4mėn,kad žiūrėsim ir stebėsime situacija,tik nesupratau ar maistu ar mišinuku, nes per 3mėn priaugo tik 700g. Jai pasirodė per mažai ir kojos per kūdos. Tai tiesiog susierzinus išėjau 🤷🏼♀️ norma 500g,o jai 700g per mažai 🥴
Spurguspurga parašė:
O rimtai siltas sitas salmukas? Is apraso atrodo , kad siltas , bet is nuotraukos neatrodo labai siltai?tikrai bus tinkamas ziemai , nereik kazko papildomo ?
Aš dabar ji dedu, bet būsim ir žiemą su juo, dar gi kai guli vežime tai galva gaunasi kombio kapisone..
nėra plonytis
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai