Junique parašė:
Dukra irgi didele gime, be keliu gramu 4kg, per menesi priauga tik po ~700g, bet gydytoja irgi visada ka nors leptelna, kad ''privalgius'' mergina. Mes su vyru daba…
700 cia daug?? Isprotejus daktaryte
Junique parašė:
Dukra irgi didele gime, be keliu gramu 4kg, per menesi priauga tik po ~700g, bet gydytoja irgi visada ka nors leptelna, kad ''privalgius'' mergina. Mes su vyru daba…
700 cia daug?? Isprotejus daktaryte
Emi_ parašė:
Hahahana galetu tie gydytojai kazkaip atsargiau apie kudikius.. mano daktare viena karta pamate dukryte, sako: wow!
![]()
As del vaiko tai kazkaip taip jautriai nereguoju i tuos pasakymus, kol nepradesa knist proto, kad per daug sveria ar valgo. Nes siaip mes ir patys megstam pasijuokt, kad ji pavalgius. Arba sunus sako sese atrodo kaip balerina, kai uzdejau viena bodziuka. Tai taip juokas paeme. Sakau iki balerinos tolokai 😁
O 700g as irgi manau kad nera po daug, ypac kai sunus augdavo po dvigubai, tai man cia jau vos ne panika, kad gal mazokai 😁 bet jos vistiek paziuri i kazkokias lenteles, kiek turetu sverti ir tada jau sako, kad nu daugokai....
Emi_ parašė:
Sveikos, ieskau panasios patirties mamu su liepinukais ar vyresniais vaikais. Vakar mazylei suejo 4menesiai ir svoris siekia jau 10kg. Labai didelis kudikis. Ugio d…
Net įdomu pasidarė kiek mūsiškis sveria, pasvėriau
4mėn ir 6 dienos 9.1kg. Gimė didelis - 4380g. Normalu, kad didelis kūdikis ir bus didesnis, negali juk jis priaugti po 100 gramų per mėnesį. Priešingai, reikėtų susirūpinti jei taip būtų. Pirmą mėn priaugo labai daug: 2.2.kg. 2- 1.2kg, 3- 660 gramų. Kai pradės šliaužti, ropoti, apstos svoris augti
plius ir vyras mano 2 metrai, aš pati aukšta. Gydytoja visada sako, kad viskas puiku, dėl svorio irgi. Slaugytoja tik tokių kvailesnių komentarų pamėto... nereaguoju.
Raaasele parašė:
Net įdomu pasidarė kiek mūsiškis sveria, pasvėriau4mėn ir 6 dienos 9.1kg. Gimė didelis - 4380g. Normalu, kad didelis kūdikis ir bus didesnis, negali juk jis pri…
Na bet ne kiekvienas gyd atkreipia i tai demesi 😁 musu atveju taip ir yra. Su sunumi labiau priekaistavo, dabar siaip tik ka nors numykia, bet vistiek kazkaip butina pareplokuoti, nors pati stora 😁
Siandien uzdejau toki nauja siltesni sliauzta, tai vos leskas ikisau 🤦♀️🤣
Emi_ parašė:
Hahahana galetu tie gydytojai kazkaip atsargiau apie kudikius.. mano daktare viena karta pamate dukryte, sako: wow!
![]()
Mano sūnus maitinamas mamos pienu 3 men svėrė 7,6, ir daktarė nusiuntė pas endokrinologe, pas kurią jokių tyrimų nedarė, tik pasikalbėjom, apžiūrėjo vaiką.
Sakė jeigu ir tukina vaiką mamos pienas, jis jam ateityje nepaliks jokių sveikatos padarinių... Ne liepė man jokių maitinimu retint, sako maitinimas pagal poreikį, laikui bėgant tikrai susinormalizuos... 4 men sveriam 8.7kg, ūgis 67cm, ši kartą daktarė jau nieko nesakė dėl svorio...tai aš nusiraminau....
Junique parašė:
Na bet ne kiekvienas gyd atkreipia i tai demesi 😁 musu atveju taip ir yra. Su sunumi labiau priekaistavo, dabar siaip tik ka nors numykia, bet vistiek kazkaip butin…
Mes per tas leskas irgi daug kur netelpam🤣jau tokios putlutes🤩
Pelyt@ parašė:
Gal yra Kauniečiu mamyčių grupė, liepinuku vaikučių? 🌹🙂
Aš pati iš Kauno,bet tokios grupės nemačiau🙂
Pelyt@ parašė:
Įdomu ar konstruojant iš dekučiu bortelį aukštesniam gulėjimui? Mūsų mažoji visa laiką gulėdama ant nugaros bando vis sėstis, kelia galvytę. 🙄
Konstruoju, net pati kinezitetapeute taip patare. Na bet minimalu, ne toki kad link sedejimo, o tik truputi galvytei atrama
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai