experteee1020 parašė:
As nusipirkau 2in1 nors nezinau kuo skiriasi nuo 4in1 😅🤭 kompaktiskas, mazas.kaip tik pradedam jau po truputi valgynus tai labai patinka,uzstati ir ramu .neturiu su…
Alyvuogiu alieju pilu, endokrinologe rekomendavo
experteee1020 parašė:
As nusipirkau 2in1 nors nezinau kuo skiriasi nuo 4in1 😅🤭 kompaktiskas, mazas.kaip tik pradedam jau po truputi valgynus tai labai patinka,uzstati ir ramu .neturiu su…
Alyvuogiu alieju pilu, endokrinologe rekomendavo
experteee1020 parašė:
Aš pilu arba daržovienę arba į grūdine košytę linu sėmenų aliejuka
Sveikos, ar yra mažiukų, kurie dar nerodo noro sėdėjimui? Mums kita sav 6 men, nu bet niekaip nerodo noro sestis, nekelia galvos keliamas is gulimos padeties, mankstuose sliauzt mokant deda galva ant zemes ir bliauna, atrodo kad per sunki Jam ji, nors vartosi i abi puses gulint ant pilvo galva laiko puikiai, tik truputi sunerimau del to kelimo jos is gulimos padeties laikant uz rankyciu. Nuraminkit mamos mane, kazkaip paskutiniu metu jautriai reaguoju i tokius dalykus 😭
NiMi parašė:
Mamytės, klausimėlis, kaip vaikučiai reagavo į 4 mėn skiepus? mes gavom paveluotai, dėl ligų😑mažytės taip virkalioja, kad atrodo, kad jai skauda kažką😑…
Mums nieko nei nuo vieno skiepo nebuvo😌pfu pfu pfu
labaskaveiki parašė:
Sveikos, ar yra mažiukų, kurie dar nerodo noro sėdėjimui? Mums kita sav 6 men, nu bet niekaip nerodo noro sestis, nekelia galvos keliamas is gulimos padeties, manks…
Mes dar tik eisim ir mūsu užrankyčiu traukiant nepakelia galvytės nors jau tūrėtu (taip reabilitologė ir neurologė sakė). Mums dar tik 4mėnesiai ir 2savaitės, bet patikino, kad po kokiu 3mankšteliu jau tūrėtu kelti 🤷🏼♀️
Audronė2021 parašė:
Mes dar tik eisim ir mūsu užrankyčiu traukiant nepakelia galvytės nors jau tūrėtu (taip reabilitologė ir neurologė sakė). Mums dar tik 4mėnesiai ir 2savaitės, bet p…
Mums rytoj paskutinė mankšta, bet tikėtina, kad gausim dar 🤔 o plius ir baseiną pradėsim lankyt, gal kiek jis padės.. 😩
labaskaveiki parašė:
Sveikos, ar yra mažiukų, kurie dar nerodo noro sėdėjimui? Mums kita sav 6 men, nu bet niekaip nerodo noro sestis, nekelia galvos keliamas is gulimos padeties, manks…
Kineziterapeute man sake, kad nerimauti reikia, kai iki 8men neatsiseda🙂 ir kad mums mamoms reikia nustoti konkuruoti. Kad vieniems savaime iseina, kitiems darbo ideti reikia. Kaip ir gyvenime🙂
2019liepa parašė:
Mes grįžom pas FMR (be pediatrės siuntimo), paklausė ar norim tęsti ir išrašėčia turbūt nuo gydytojos ir poliklinikos priklauso.
Na pas reabilitologa bent kalnieciu poliklinikoj turi skirti pediatre. Ir kai buvau dbr uzmete jog turiu privaciai issikviest kinezeterapeute arba net baseina palankyt. Kaip idomiai nors tas pats miestas.
NiMi parašė:
Mamytės, klausimėlis, kaip vaikučiai reagavo į 4 mėn skiepus? mes gavom paveluotai, dėl ligų😑mažytės taip virkalioja, kad atrodo, kad jai skauda kažką😑…
Mes gavom irgi paveluotai. Tai nakti prastokai miegojo.
Linaro parašė:
Kineziterapeute man sake, kad nerimauti reikia, kai iki 8men neatsiseda🙂 ir kad mums mamoms reikia nustoti konkuruoti. Kad vieniems savaime iseina, kitiems darbo id…
As ir taip manau, musiske 5men 1sav bus ir dar tik i sona suktis pradeda pyg verstis, sestis zinau tikrai turi iki 8 men plius minus. Vieni tingesni kiti aktuvesni. Vyresnelis turejo padintinta tonusa greit viska dare o mazoji su pamazintu tojusu todel viskas leciau vyksta. Bet maziau nervuojuosi, darau mankstas ir tikiu vistiek pajudesim, tik nesuprantu lt siatemos kur vieniem skiria pakartitines mankstas kitiem ne.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai