luctus parašė:
Na mums kineziterapeutė minėjo, kad iki 8mėn turėtų išmokti sėdėti PASODINTAS. O pats atsisėsti iki 10mėn.
Tai ir sakau,visi vaikučiai skirtingi ir gabūs vienam ar kitam pokyčiui taip pat skirtingi😊
luctus parašė:
Na mums kineziterapeutė minėjo, kad iki 8mėn turėtų išmokti sėdėti PASODINTAS. O pats atsisėsti iki 10mėn.
Tai ir sakau,visi vaikučiai skirtingi ir gabūs vienam ar kitam pokyčiui taip pat skirtingi😊
DelNote parašė:
Mamos, kaip Jums su leliukais sekasi sedėti? Labai skirtingai visur rašo ir kalba kada galima ar negalima sodinti
Puikiai sekasi sedeti,nes pasiekus reikiama amziu ir fizinius sugebejimus,su kinezes leidimu pradejom sodinti vaika (nuo 6men) ir stiprinti,o ne slopinti. Per menesi laiko absoliuciai puikus sedetojas tapo (gali issedet nors ir pusvalandi vienoj vietoj ir zaisti su zaisliukais,nereikia remtis), ismoko pats atsisesti,pereiti i ropojima/sliauzima.
Deja,daug kas neskiria sedejimo nuo savarankisko atsisedimo. Tikrai nereikia laukti,kol pats ismoks,geriau padekit vaikui stipreti ir parodykit,kas tas sedejimas . 😇
Splash parašė:
Puikiai sekasi sedeti,nes pasiekus reikiama amziu ir fizinius sugebejimus,su kinezes leidimu pradejom sodinti vaika (nuo 6men) ir stiprinti,o ne slopinti. Per menes…
Mūsų identiška situacija, sistemingai dirbant su vaiku labai akivaizdžiai matosi rezultatai
man kažkaip pačiai labai smagu padėti vaikui mokytis šliaužti, sėdėti, ropoti ir tuomet stebėti jo mokymosi procesą🙌🏼
Dangyra parašė:
Sveikos, kaip sekėsi surinkti mergaičių šlapimą tyrimui. Šiandien išbandžiau tuos priklijuojamus spec. maišelius - pampis pilnas, o maišelyje nė lašo. Viskas pro ša…
Zinokit, as 6 kartus bandžiau surinkti- viskas pro šalį. Nesuprantu, kaip ten viską reikia padaryti.🙈
Dangyra parašė:
Sveikos, kaip sekėsi surinkti mergaičių šlapimą tyrimui. Šiandien išbandžiau tuos priklijuojamus spec. maišelius - pampis pilnas, o maišelyje nė lašo. Viskas pro ša…
Kai reikėjo priduoti, laikiau nuogą ant palutės ir laukiau. Kai pradėjo sysioti, gaudžiau. Man ligoninėje sakė, kad su tais maišeliais mergaitėms sunku surinkti.
Pineapple parašė:
Kai reikėjo priduoti, laikiau nuogą ant palutės ir laukiau. Kai pradėjo sysioti, gaudžiau. Man ligoninėje sakė, kad su tais maišeliais mergaitėms sunku surinkti.…
O kelių mėn.reikia šlapimo tyrymo?mes penktad.lankysimės skiepams,bet nesakė nieko,kad atnešti🤷♀️
Gal ne į temą mamytės aš čia,bet paklausiu😁žodžiu kaimynė neria/mezga suknytę vasarai mano damutei,paprašiau pati😁atnešė parodyti kaip atrodo,dar trūksta viršutinės dalies,sako tai bus 50 eurų. Aš sakau tai gerai,bet norėjau paklausti ar normali kaina🙂suprantu,kad rankų darbo rūbas,turi savo vertę,bet gal žinote kuri ar kaina normos ribose😊
Aušrytėlė parašė:
Gal ne į temą mamytės aš čia,bet paklausiu😁žodžiu kaimynė neria/mezga suknytę vasarai mano damutei,paprašiau pati😁atnešė parodyti kaip atrodo,dar trūksta viršutinės…
Aišku priklauso nuo suknelės ir pan... bet šiaip siūlai dabar brangūs
nemanau, kad ji ten kosmosą sau už mezgimą pasiliks.
Aušrytėlė parašė:
Gal ne į temą mamytės aš čia,bet paklausiu😁žodžiu kaimynė neria/mezga suknytę vasarai mano damutei,paprašiau pati😁atnešė parodyti kaip atrodo,dar trūksta viršutinės…
Man mama mezgė kaip tik pavasarinį kombi, tai už alpakos vilnos siūlus sumokėjom apie 30 eur ☺️ tai visai gal ir normali 🤔
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai