2021.11.21 14:51 (prieš 4 m.)
Lėlytė2 parašė:
Laba, gal kažkam taip yra buve. Esu labai liekna. Prieš nestuma svėriau 46-47, dabar sveriu kaip kada tai 49 jei daugiau pavalgau vakare jau 51, ar cia normalu? Pri…
As pries nestuma sveriau 52-53kg, dabar man yra 15+2 sav, ir sveriu apie 49kg... Pergyvenu ar tas svorio kritimas nepakenks vaikui, atrodo kai 13 sav nustojau vemti pradėjau žymiai daugiau valgyt. Valgydavau kas 2 val, tai lyg ir turėjau priaugti svorio bet jis ir toliau krito.. Ketvirtadieni vel prasidėjo man blogumai, o penktadieni vakare isveze mane greitoji i ligonine.
Ketvirtadieni man pas mano ginekologe tai vel svers ir ziuresiu ar priaugau svorio, nors mano gyditoja sake kad normalu kad svoris krenta nestumo pradzioj..
Nemanau kad cia kazkas blogo kad jums tas svoris svyruoja, o kad pilvukas tik vakare matos tai cia manau ne jums vienai. Kiek skaiciau kituose forumuose tai merginom 17sav pilvas atrodo mazesnis/arba sumazejo negu kai joms buvo 14sav. Visiems skirtingai aisku. Dziaukites nestumu ir neapsikraut viskas bus gerai 🌺❤️