Veee parašė:
Iki kokio laiko planuojat maitint krutimi savo mažylius? ☺️
jei gerai seksis iki metu pabaigos
Veee parašė:
Iki kokio laiko planuojat maitint krutimi savo mažylius? ☺️
jei gerai seksis iki metu pabaigos
Gunt parašė:
Planuok neplanavęs gausis kaip gausis iki 1 metų gal kažkur...o kuri nors esat FB gruooėje "žindykime kartu"?
Esu
Amarila parašė:
Esu
Ir kaip jums? Man ten šiek tiek fanatizmo per daug
Gunt parašė:
Ir kaip jums? Man ten šiek tiek fanatizmo per daug
Na taip, Vitkausko sekta
tai paskaitau, buvau ir pati užklaususi, bet jei ima moralizuoti - netęsiu diskusijos. Manęs "motyvuoti", kad žindymas svarbus kaip motinos meilė nereikia jau. Bet vis tik geriausia pagalba man buvo gyvai iš konsultantės. Išsikviečiau Kaune iš motinospienas.lt - Rasą Siudikienę.
Amarila parašė:
Na taip, Vitkausko sektatai paskaitau, buvau ir pati užklaususi, bet jei ima moralizuoti - netęsiu diskusijos. Manęs "motyvuoti", kad žindymas svarbus kaip moti…
Ji pas mane atvyksta ketvirtadienį 🙂 ar jums padėjo jos konsultacijos?
Toje grupėje kas faina, kad daug narių ir jei yra problema gali daug moterys patarimų duot😊 nors grupės politika tai wtf.... kai paskaičiau, kad vaiko negalima vieno palikti su tėčiu net ir extra atveju turi imti kartu, tai čia man toks stop arba soskes ir mišiniai didžiausias blogis
Gunt parašė:
Ji pas mane atvyksta ketvirtadienį 🙂 ar jums padėjo jos konsultacijos?
Toje grupėje kas faina, kad daug narių ir jei yra problema gali daug moterys patar…
Omg tokio neskaičiau
aš jau 6 dieną išlėkiau į Megą, nes reikėjo žindymo liemenėlių, o vyras su dydžiais nepataikydavo.
Taip, ji nustatė burnos motorikos problemą, dėl jos vaikas nesudaro vakumo ant krūties. O aš 3 savaites kasdien žliumbiau keikdama save, kodėl nepasidariau spenelių operacijos... Tai dabar 31 d eisim pakirpti pasaitėlio. KK neonatologė nematė bėdos, bet ji ir netikrino kaip žindo. Tai po pakirpimo manau pasikviesiu dar
Ai ir nemoralizavo už mišinį su buteliuku (gilinosi į mūsų situaciją, kur buvo ir KK klaidų padaryta). Žodžiu labai maloni.
Albinama parašė:
Sveikos Mamytės maitinančios MP pasidalinkite praktika taip sunkus šis procesas man maitinu vos porą dienų spenelį paduodu gerai ir apsizioia gerai nu bet kas per s…
Man maždaug nuo antros maitinimo paros pradėjo baisiai skaudėti spenelius iki tiek kad jau matinimas buvo iki ašarų. Dar antrąją naktį vaikas labai irzlus buvo ir tik prie krūties norėjo būti tai buvo tikrai labai labai sunku. Bet kai tik nemaitindavau tepdavau tepaliuku ir kažkaip nuo maždaug 4 paros nebeskaudėjo. Dabar tik kai apima spenelį suskausta, bet matinino metu jau gerai 😊
Amarila parašė:
Omg tokio neskaičiauaš jau 6 dieną išlėkiau į Megą, nes reikėjo žindymo liemenėlių, o vyras su dydžiais nepataikydavo.
O tai gerai, kad laiku krepėtės🙂 o kai vaiką palikot vyrui, pieno irgi palikot? Jei taip, taurelei ar buteliuke?
Gunt parašė:
O tai gerai, kad laiku krepėtės🙂 o kai vaiką palikot vyrui, pieno irgi palikot? Jei taip, taurelei ar buteliuke?
Mes jau ligoninėje pradėjom buteliuką naudoti, nes vaikas po maitinimo švirkštu (neteisingai parodyto) net nebandė krūtinės su antspeniu imti, nes kam stengtis, kai pamaitina kaip kalakučiuką. Po buteliuko susivokė ir galėjau su antspeniu maitinti pradėti.
Gaila, kad mūsų starte tiek klaidų įvyko ir iš personalo ir mano kaip mamos nežinojimas (juolab ir gimė 2 sav anksčiau per cp). Bet tikiuosi pasaitėlio pakirpimas padės vaikui normaliai sudaryti vakumą ir galėsiu maitinti pati
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai