Dzinte parašė:
Prisiduodam ir mes su Domile![]()
Nukopinu jau rašytą istoriją![]()
Su gimtadieniu, visko visko geriausio naujajam šeimos nariui 🎈🤗 Ačiū už pasidalinimą
Dzinte parašė:
Prisiduodam ir mes su Domile![]()
Nukopinu jau rašytą istoriją![]()
Su gimtadieniu, visko visko geriausio naujajam šeimos nariui 🎈🤗 Ačiū už pasidalinimą
.aterg. parašė:
Nu as esu labai patenkinta personalas mandagus , paslaugus .gimdymo metu ir ir drasino ,palaikė atejo pasakyt apie mergaitei ,ir palatoje atejo pasiklausti kaip a…
Kaip smagu skaityti tokias grazias patirtis 🙂 nes apie ta Kliniku konvejeri vis tenka girdet.
Sveikinimai ir kitoms mamytems, sulaukus savo mazyliu 💖🤗
SunDayyy parašė:
Sveikos ☺️ Zodziu o as visai pasimetus.. nuo ryto maudzia pilva, nugara, jauciu kaip kieteja gimda ir gan daznai. Pradejau sekt kas kiek laiko, ir ziuriu kas 8-9 mi…
Žinokit man taip pat buvo su pirmuoju gimdymu. Naktį negalėjau miegot nuogam reguliarių sąrėmių, nuvažiavu patikrint - viskas uždara. Grįžom, diena daugiau mažiau rami buvo, naktį vėl, tik kažkiek stipriau, kitą rytą nuvažiavus buvo 3 cm
tai kažkas vyksta matyt ir pas jus. Jei nėra reikalo skubėt į ligoninę (tarkim streptokokas), tai kol pavyksta išvaikščiot namie sąrėmius, tol neskubėčiau į ligoninę
Moonis parašė:
Gal kas susidūrėte? Kas gali būt? Valgom mp
Nieko neįprasto ar kitokio nevalgėt? Tikriausiai alergija
Dzinte parašė:
Žinokit man taip pat buvo su pirmuoju gimdymu. Naktį negalėjau miegot nuogam reguliarių sąrėmių, nuvažiavu patikrint - viskas uždara. Grįžom, diena daugiau mažiau r…
Ne, skubos nera, o ir gyvenam 15 min nuo ligonines, tai spetumem atvykt laiku tikrai ☺️ ir gydytojas patare kuo ilgiau namuose buti, ir kai jau tikrai skausmai stiprus uzeis tada tik vykti 🙂 o i ta reguliaruma ne taip ir kreipt demensio, nes va pasimate, kad nelabai tai ka ir reiskia, bent jau mano atveju ☺️
Sveikos!
Mes pagaliau su savo dukrytė!
Jaučiau sąrėmius nuo 12;30 bet tai daznejo.. tai nlb. Kai pradėjo būt skausmingesni ir jau kas 7 min. Ir dažniau..pasiskambinau i priimamaji, kadangi antras vaikas,sake galiu ruoštis važiuot. Tai 21 val beveik buvome vgn, buvo 6 cm. Siūlė leist vandenis jeigu noriu greičiau, bet nutariau palaukti dar.
Tada prieš 11val buvo jau 8 cm. Ir nuleido vandenis, kad galvutė žemiau jau eitų.
Ir va tada gana greit prasidėjo ...verimas pilnas ir norėjosi jau stumti.
Tai 23:58 jau susitikom su mūsų didvyre !;D
4040 kg.
55cm
Tikrai didelė stipri panelė atrodo
(neįprasta kai sūnus 3200, 50 cm buvo)
O plaukų... Jau galima.segtukus segt
atlaikys plaukai!
Visoms kas.laukiat linkiu pasitikėti savo jėgomis, nebijoti, klausyti daktaru patarimų , ir gerai nusiteikti!
Labai malonus personalas, labai viską aiškiai pataria, svarbiausia negalvoti.. kaip Skaudes.. o kaip puikų kad jau tuoj busite su savo laukiamų kūdikių ;) laukau špygas ir už kitas, belaukiamcias mamas! Pačiai dar sunku patikėti , kad mūsų šeimoje jau 2 vaiKai.. ir laukiu su nekantrumu nuotykių... Nes ši panelė.. atrodo kur kas garsesnė.. ir žinanti ko.nori
( pati geriau paima krūtį..netinka kai pats bandai padėt:D..
Moonis parašė:
Gal kas susidūrėte? Kas gali būt? Valgom mp
Mano pazystamai taip buvo. Pasirodo nuo braskiu. Gal kazka suvalgete, kas mazyliui netiko. 🤷♀️☺️
Katakitoka parašė:
Sveikos!
Mes pagaliau su savo dukrytė!
Su gimtadieniu! 👸🎈🧸 Būkite sveiki ir daug džiugių akimirku! Ačiū, kad pasidalinote gimdymo istorija 💋
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai