Shmurka parašė:
Spazmai kaip per menesines? Ar daugiau zarnyno veiklos sutrikimas? Nes man zarnyno skausmai vis buna, pilva pucia, diegliai
Aš paskutiniu metu taip pat labai pradėjau jausti žarnyno sutrikimus. Kaip sau padedate?
Shmurka parašė:
Spazmai kaip per menesines? Ar daugiau zarnyno veiklos sutrikimas? Nes man zarnyno skausmai vis buna, pilva pucia, diegliai
Aš paskutiniu metu taip pat labai pradėjau jausti žarnyno sutrikimus. Kaip sau padedate?
Būsima_mama_ parašė:
Sveikos, gal kuriai buvo ar yra pamatyta cista galvoje? Ar kreipėtės dar kur nors? Skaičiau kad jos pačios išnyksta 🤷♀️ Taip pat pamatė šakiuka širdelėje, tačiau p…
Mano pirmagimei nėštumo metu nepamatė, bet kai gimė echoskopavo galvytę (nes gimė mažo svorio), tai rado 3, viena buvo jau sunykusi, o po mėn vežiau pas neurologę, tai ir antra nyko ir galiausia visų neliko.
Vasariška parašė:
Mano pirmagimei nėštumo metu nepamatė, bet kai gimė echoskopavo galvytę (nes gimė mažo svorio), tai rado 3, viena buvo jau sunykusi, o po mėn vežiau pas neurologę, …
Šiek tiek ramiau 😇 reikia tikėtis tada kad viskas sunyks ir bus gerai
Gabija21 parašė:
Sveikutes nuo kiek sav daro didziaji 2 skana
Nuo 18 sav 😊 bet bent mano ginekologė paskyrė 19 sav jį daryti, kiek skaičiau, tai tiksliau jį tuo metu daryti 😊
Būsima_mama_ parašė:
Šiek tiek ramiau 😇 reikia tikėtis tada kad viskas sunyks ir bus gerai
O neskyrė dar vieno echoskopo, kad vėliau pažiūrėtų?
Sveikos, mamos. Šiandien buvau pas šeimos gyd., pasipasakojau apie savo vemimus ir sukilusias rūgštis. Paklausiau ar galima gerti omeprozolio, kai jau visai nieks nepadeda (renny,frutin,malox,arbatos ir pan.). Tai ji ten kažkur pažiūrėjo ir paskaitė, kad omeprozolis nėštumo metu yra galimas, jei daugiau nieks nepadeda. Tad jei labai kankinates, tikrai savęs nebauskit...galima panaudoti omeprozolio ir nuraminti skrandį. Gal kam praves ši informacija🙂
lauherm parašė:
Sveikosaš ateinu iš jau pagimdžiusių sausinukų
Turiu likusios ~ pusę pakuotės Mustela kremo nuo strijų ir 4 vnt. M dydžio Tena silhouette sauskelnių kelnaiči…
Jūs kremą nuo strijų dar pati naudokit, nes jos gali atsirasti ir traukiantis odai.
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai