Talaja parašė:
Kaip Jūs???
Aš ir labai norejau paklausti šiandien visa diena ir kažkaip bijau.. Tikiuos viskas gerai ❤️
Talaja parašė:
Kaip Jūs???
Aš ir labai norejau paklausti šiandien visa diena ir kažkaip bijau.. Tikiuos viskas gerai ❤️
IevaRa34 parašė:
Sveikos. Kažkaip mąstau apie kompresines kojines? Ar kas nors iš jūsų jas naudoja. Nes man kažkaip jau venos išryškėjo ant kojų. Tai galvoju gal padėtų. Ačiū…
Naudojau skrydzio metu, tai labai lengvas pojutis kojose buvo. Manau, jei jauciat sunkuma arba tenka visa diena sedeti/stoveti, tai tikrai padetu 🙂
IevaRa34 parašė:
Sveikos. Kažkaip mąstau apie kompresines kojines? Ar kas nors iš jūsų jas naudoja. Nes man kažkaip jau venos išryškėjo ant kojų. Tai galvoju gal padėtų. Ačiū…
Naudoju, man ir patinsta būna tai labai gerai veikia
S1mas parašė:
Sveiki, žmona laukiasi pirmagimio. Dabar 24 sav.(eina 25sav.), sako iki tol labai spardėsi, jautė judesius. Šiandien ramu, visai nieko..
Ne visada ir aš jaučiu judesius, labiausiai pajaučiu į vakarą, tegu suvalgo ką nors saldaus ir atsigula, turėtų pasijusti 🙂
S1mas parašė:
Sveiki, žmona laukiasi pirmagimio. Dabar 24 sav.(eina 25sav.), sako iki tol labai spardėsi, jautė judesius. Šiandien ramu, visai nieko..
Man gydytoja dake per diena pakanka 10 judesiu pajusti. Gali buti kad dabar vaikelis i kita puse kazkur pasisukes (dar yra vietos) ir judesiu nejaucia. Dabar dar tik pietus,tai nepergyvenciau. Jei ilgiau nesijustu,tai nuvaziuoti i priimamaji nesciuju visada galima del viso pikto. Bet tikrai imaboma,kad pusdieni nieko nesijaucia ir veliau tik paspilurdes
S1mas parašė:
Pajudinkit pilvą, tegul žmona lovoj pasivarto ir kažką saldžiau pavalgo. Gali būti, kad į nugarą spardo, tai nieko nesijaučia, arba miega
Tai reiktų pažadinti ir priversti vaikelį apsisukti
Jei širdutė plaka, kaip ir viskas ok. Jei nieko nejaus, tai dėl šventos ramybės nuvažiuokite į priimamąjį. Man kaip gydytoja sakė, geriau jau kelis kartus atvažiuot, kai nieko blogo nėra, negu neatvažiuot, kai kažkas yra..
fenkulia parašė:
na siandien ir as geriau ta marmala, tai kai pradejau zagsetimaniau bezagsedama viska paliksiu, tik suzinojau pirmo kraujo rezultatus, o kitu dvieju dar nera. i…
Manes ryt šitas malonumas laukia,bijau ir pagalvoti kaip reiks iškentėti😀
25 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai