Gyvas-smelis parašė:
Jūsų dukrytė jau gerai sėdi? Nes regis ikea kedutė tokia kieta,tik tvirtai sėdinčiam vaikui
Musu labai tvirtai nesedejo, bet pirkom atskirai paminkstinima. Tai viskas liux ;)
Gyvas-smelis parašė:
Jūsų dukrytė jau gerai sėdi? Nes regis ikea kedutė tokia kieta,tik tvirtai sėdinčiam vaikui
Musu labai tvirtai nesedejo, bet pirkom atskirai paminkstinima. Tai viskas liux ;)
Emilija@ parašė:
Sveikos, dabar užsakinėju primaitinimui skirtas lėkštes limpančias prie paviršiaus ir galvoju ar dubenėlis reikalingas, ar pakanka tos lėkštės su skyreliais? Kokios…
Man tai atrodo, kad tik dubenelis pradzioj ir reikalingas. Bent jau as kolkas naudoju tik ji, nes kolkas pati vaikui pakabinu tyrele sauksteliu. Kartais naudoju net ne silikonini, o paprasta musu naudojama dubeneli ;) Bet jei BLW maitinsit iskart tai gal tada nereikia 🤔
Karima_7 parašė:
Man tai atrodo, kad tik dubenelis pradzioj ir reikalingas. Bent jau as kolkas naudoju tik ji, nes kolkas pati vaikui pakabinu tyrele sauksteliu. Kartais naudoju net…
Dabar ir aš tik dubenėlį, bet čia gal labiau klausimas, kurios ilgėliau maitina arba su ankstesniais vaikučiais turėjo patirtį. Nes kol kas nereikia, bet į ateity įdomu ar reiks, kai jau pats pažindinsis su maisteliu. 😊
Gyvas-smelis parašė:
Nesėdi ji dar, nupirkau papildomai paminkštinimus skirtus tai kėdutei už 4 eur.
Amajaa parašė:
Nesėdi ji dar, nupirkau papildomai paminkštinimus skirtus tai kėdutei už 4 eur.
O ten yra kokie diržai?
Gyvas-smelis parašė:
O ten yra kokie diržai?
Taip, prie kėdutės yra diržai.
Amajaa parašė:
Taip, prie kėdutės yra diržai.
O jus segat? As ieskojau, kad butu butinai dirzai, bet kolkas dar nesegem 😀
Karima_7 parašė:
O jus segat? As ieskojau, kad butu butinai dirzai, bet kolkas dar nesegem 😀
Pora kartų buvau užsegus, bet su tais paminkštinimais mažai vietos lieka, tai nėra paprasta.
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai