Gyvas-smelis parašė:
Bet jūs gal žindote?
Nea, mišinukas, man prieš mėnesį labai sumažino maistą žmonišką ir pradėjo daug pienuko gert, tai va ie naktį daug valgo 🤷♀️
Gyvas-smelis parašė:
Bet jūs gal žindote?
Nea, mišinukas, man prieš mėnesį labai sumažino maistą žmonišką ir pradėjo daug pienuko gert, tai va ie naktį daug valgo 🤷♀️
Spurgyte159 parašė:
O kada planuojate 3 meningokoką skiepiti? Užsiregistravau, bet žiūriu čia iki pusanteų metų galima neskiepyti😀 o visai nesinori man jos nervuoti su tuo skiepu🤷♀️…
Na mes dabar per dvi savaites du erkiu skiepus suskiepysim, o po to ziuresim jau tuos planinius, jie gal 3-4. Tai manau po menesio du, o 15 menesiu meningokokas.
Amajaa parašė:
Na mes dabar per dvi savaites du erkiu skiepus suskiepysim, o po to ziuresim jau tuos planinius, jie gal 3-4. Tai manau po menesio du, o 15 menesiu meningokokas.
Mes uzvakar pasiskiepijom pirmu skiepu nuo vejaraupiu, po 2 sav, bus paskutinis skiepas meningokoko, tada antras nuo vejaraupiu. Veliau darys nuo erkiu. Tiesiog pasitarem su seimos gydytoja ir ji viska sudeliojo.
Spurgyte159 parašė:
O kada planuojate 3 meningokoką skiepiti? Užsiregistravau, bet žiūriu čia iki pusanteų metų galima neskiepyti😀 o visai nesinori man jos nervuoti su tuo skiepu🤷♀️…
Mums kita mėnesį jis bus
Karima_7 parašė:
Mes uzvakar pasiskiepijom pirmu skiepu nuo vejaraupiu, po 2 sav, bus paskutinis skiepas meningokoko, tada antras nuo vejaraupiu. Veliau darys nuo erkiu. Tiesiog pas…
Mes nusprendėm, kad mums aktualiausia dabar erkės, tai kitą savaitę gaus antrą, visus tuos kitur atidėjom. Po to sakė gydytoja ateit 15 mėnesių, bet aš nenoriu tiek laukti, tai reiks manau rugpjūčio pabaigoj - rugsėjo pradžioj jau tikrai iš naujo užsiregistruoti ir pora skiepų paskiepyti.
Spurgyte159 parašė:
Mes sulig metais nuejom-tai buvo meningokoko 3 ir dar vienas kitas, i abi rankytes. Sake jei norim erkiu geriausia 1.1 ir kartojimas 1.2men, nes 1.3 jau mmr skiepas. Tada po jo jei noris vejaraupiu. Noriu to erkiu, bet labai jautriai i visus reaguoja.. tai dar kelias sav pagalvoti galiu
Spurgyte159 parašė:
Kaip vaikučiai jautėsi po 3 meningokoko? Gal žitas lengvesnis?
mums viskas tvarkoj buo, net ne buvo temp. bet mes dar kitus gaom, nes vieni velavos
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai