Žieminukė parašė:
Kaip atpratinti ,kad nesimustu? Nepadeda nei griežtas pasakymas niekas. Trenkia tai normaliai,skauda
Stabdyti veiksmą
Žieminukė parašė:
Kaip atpratinti ,kad nesimustu? Nepadeda nei griežtas pasakymas niekas. Trenkia tai normaliai,skauda
Stabdyti veiksmą
Faustaa parašė:
Stabdyti veiksmą
Kaip?
Žieminukė parašė:
Kaip?
Jeigu matot, kad pareina smūgis stabdot ore ranką, neleidžiat trenkti ir leidžiatės iki akių lygio ir pasakot, Stop muštis negalima. Trumpai ir aiškiai tokio amžiaus vaikai litanijų dar nesupranta, jeigu mušasi stenkitės nekelt balso aiškinti viska ramiu tonu ir aišku jokio atgalinio mušimo. Priklauso dar kodėl jis mušasi jeigu negavęs kažko tai irgi sakai "supykai nes nepavyko kažkas bet muštis negalima" jeigu nepavyko sustabdyti smūgio sakot negalima mušti. Skauda. Ir kantrybės. Aišku nevyksta viskas per dieną.. 💐
Rovela parašė:
Jeigu matot, kad pareina smūgis stabdot ore ranką, neleidžiat trenkti ir leidžiatės iki akių lygio ir pasakot, Stop muštis negalima. Trumpai ir aiškiai tokio amžiau…
Pritariu. Pati taip darau. Aišku,jis dažnai juokiasi,nes jam čia atrodo fun, todėl svarbu pačiai nesijuokti,o būti rimtai.
Ant musiškės reikia užrėkti, kitaip jai dzin jei tu jai kažką sakai ypač kai prasideda reikalavimai, isterijos. Nėra dienos kad su ja gražiai galėtum susišnekėti. Labai ponia namuose ji pasijuto. Nuo pat ryto rėkimai ir reikalavimai. Tai iš tikrųjų labai nervus ištampo plius ir neklauso ir lenda baisiai visur, nespėji suktis su ja. Kažką jei nori pasidaryti tai tik tada kai ji užmiega, bet or tai jau naktį, nes poetų jos nepaguldysi, nemiega, o iki vakaro būna išvarksta ir tada vėl pykčiai. Būna pavyksta ryte iš karto kai prabunda prieš 8 dar keletai valandų užmigti kartu su ja tai bent taip kažkiek daugiau miego valandų ji susirenka. Atrodo sukako metai ir viskas tik sunkyn, bijau pagalvoti kas bus dar po kokių metų, kaip su ja reiks šnekėtis jei jau dabar ji mūsų negirdi ir nesiklauso.
Erika.J parašė:
Ant musiškės reikia užrėkti, kitaip jai dzin jei tu jai kažką sakai ypač kai prasideda reikalavimai, isterijos. Nėra dienos kad su ja gražiai galėtum susišnekėti. L…
Nesamonė rėkti. Aš suprantu jie yra ausis atjungia. Aš vyrui kartais noriu gerai voštelt dėl rėkimu.
Žieminukė parašė:
Nesamonė rėkti. Aš suprantu jie yra ausis atjungia. Aš vyrui kartais noriu gerai voštelt dėl rėkimu.
Ne kiek rėkimas būna, bet labiau pakeltas balsas. Gerai jeigu vaikas klauso ir atkreipia dėmesį kai tu jam kažką sakai, bet jei to nėra reikia pakelti balsą. Na ne apie staugimą ant vaiko šneku.
erika.j parašė:
Ne kiek rėkimas būna, bet labiau pakeltas balsas. Gerai jeigu vaikas klauso ir atkreipia dėmesį kai tu jam kažką sakai, bet jei to nėra reikia pakelti balsą. Na ne …
Manau kitokių būdų reikia irgi paieškoti.. plius nu toks jų etapas.. žmogučiai tampa su savo norais ir nenorais. Porcelianiniai nesėdės. Ir ribas tikrina. Bandykit info paskaitinėt, ką vietoj pakelto balso naudot...