monibuni parašė:
Pas mane buvo labainpanaši situacija. 40 nėštumo savaitę pamatė, kad vaikutis tik 3procentilėje. Placenta ir virkštelė pilnai funkcionavo. Nusprendė skatinti. Dabar…
Nuraminote 🥰
monibuni parašė:
Pas mane buvo labainpanaši situacija. 40 nėštumo savaitę pamatė, kad vaikutis tik 3procentilėje. Placenta ir virkštelė pilnai funkcionavo. Nusprendė skatinti. Dabar…
Nuraminote 🥰
Atėnė23 parašė:
Prie to pacio gal zinot kiek uztrunka kai skatina su balioneliu? Idejo ir idomu kada cia tiketis 😄
net gydytojai negali pasakyti kiek laiko, tai priklauso nuo jusu organizmo. vienoms skatinimas pradeda momentaliai veikti, kitoms paros reikia
Monika J parašė:
Ne, tiesiog planuoju isigyti mazyliui kad tureti ateityje, ir nelabai nusimanau kokios funkcijos turi but tam jog veiktu pakankmai, bei kokia komplektacija einamiau…
Imkit nešiojamą,nedidelį,kuriuo galima garint ir paguldytą (nors šiaip kvėpuoti garais gulint negalima) jie neskleidžia garso,vaikas nebijo,nes stacionarių garso dažniausiai bijo,kainuoja brangiau,bet tikrai verta. Yra ir su švieselės,žaismingų. Bet labai iš anksto nemanau,kad pirkit,tikrai dar spėsit, o ir neaišku kiek jo reikės😊
Monika J parašė:
Mamytes, gal turit rekomendaciju del inhaliatoriu?
Pirmam vaikui turim gilina, rinkaus tarp air angel ir air pro VIII, turim ta universalu visai Šeimai air pro ir džiugiuos, nes savo, kol kas dar mažyliui, tik naktim galėjau infaliuot, garso jokio, o ir mes patys susirgę galėjom pasinaudoti. Turėjau parsivežus draugės nenešiojamą, tai garsas vien vaiką gąsdino, o dar tas sėdėjimas vietoj....
Monika J parašė:
Mamytes, gal turit rekomendaciju del inhaliatoriu?
O aš nestumo metu įsigijau Evolu belaidi 😊 kol pati sirgau labai pasiteisino .Neskleidžia garsu, galima pasiimti į ranka ir neštis jei reikia kažkur 👍 o kad veliau vaikui panaudosiu tai 100% nes tai labai veiksminga priemone nuo kosulio.
Emmaa40 parašė:
O jus tik stebės ar jau skatins gimdymą? Viskas bus gerai, būsit su gydytojų priežiūra😀 Ir vaikutis jau išsivystęs😀 Mane su aukštu spaudimu skatino, buvo 38+3🙂 Man …
Skatins gimdyma.. mūsų sirdele jau nebeplaka..
AgMagnis parašė:
stiprybes jusu seimai
AgMagnis parašė:
O Dieve, laikykitės....
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai