Princess1 parašė:
Sveikos. Tikiuosi nepyksit, bet noriu statistiškai sužinoti , kada pamatėte pirma vaiduokliuka? Prieš kiek dienų iki mm arba kelinta numatomu mm diena? Ar buvo kažk…
Man keistai anksti, 9 dienas prieš numatomas mm.
Princess1 parašė:
Sveikos. Tikiuosi nepyksit, bet noriu statistiškai sužinoti , kada pamatėte pirma vaiduokliuka? Prieš kiek dienų iki mm arba kelinta numatomu mm diena? Ar buvo kažk…
Man keistai anksti, 9 dienas prieš numatomas mm.
Princess1 parašė:
1d prieš numatomas MM buvo vaiduokliukas ne jautriausiame teste (25), o anksčiau nesitestavau
Sveikos. Prisijungiam ir mes ☺
Pagal mm turėtu būti 9 sav. Pagal echoskopą, kuri dare praetą savaite - 7 sav. Praeta savaitę važiavau į priimamajį, nes labai pilvą skaudėjo ir nieko panašaus nebuvo per du praeitus neštumus. Labai pergyvenau, kad nebūtų koks persileidimas ar leliukas ne vietoje vystosi. Bet daktaras padare echoskopą ir pasake viskas tvarkoje, tik leliukas dar mažas. Kadangi tai 3 neštumas ir labai lauktas, daug emocijų.
Šiandien turiu pirmą vizitą pas savo daktarės. O per savaitę numečiau beveik 4 kg, kadangi labai prastai su valgymu... Dėl tokios pat priežasties su pirmu neštumu gulėjau ligoninėje virš savaites ant lašalinių.
Dabar davė nedarbingumą, nes darbe labai sunku prie kompo sedėti. Visos kolegės jau išklausinėjo ar ne nesčia, nes praeitą savaitė tragiškai atrodžiau... Pavydžiu kam pirmi menesiukai lengvi, nes man ta nekažka
dar šį kartą ir pilvą skaudą. Bet pastebėjau, kad kol kas nugaros neskauda.. o praeitus neštumus buvo. Su antru nuo pat pradžių.
Klausimas, ar visi dalyvauja dviejuose forumuose vasarinukų? O gal dar daugiau jų yra? 😁
Anovi parašė:
Pagal mm turėtu būti 9 sav. Pagal echoskopą, kuri dare praetą savaite - 7 sav. Pra…
As irgi dvejuose esu 😂
Anovi parašė:
Pagal mm turėtu būti 9 sav. Pagal echoskopą, kuri dare praetą savaite - 7 sav. Pra…
As tik siame:))) antro nzn
UOGA18 parašė:
As tik siame:))) antro nzn
Stokite i sia, visos ten bendraujame.
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2023-m-vasarinukai-1/page/125
Sveikos, esu kazkur tarp 6-7 sav. nescia, siandiena buvau pas seimos gydytoja, siunte darytis kardiograma, uztiko sirdies permusimus. Liepe eiti pas kardiologa del leidimo gimdyt. Kaip supratau jei tie permusimai piktybiniai - neleis gimdyti. Bet gydytoja daugiau pati nieko nezino ir nepasake. Gal kas yra susidures su panasia situacija? Ieskau kur issitirti privaciai, kad tik greiciau, bet internete nieko panasaus nerandu, jokios tokios info. jau panikuot pradedu
Gal pasidalinsit savo patirtim
Aiste99 parašė:
Sveikos, esu kazkur tarp 6-7 sav. nescia, siandiena buvau pas seimos gydytoja, siunte darytis kardiograma, uztiko sirdies permusimus. Liepe eiti pas kardiologa del …
Labas nepergyvent gimdyti tikrai leis tik tikriausiai kaune ar vilniuje as dvi dukrytes pagimdzius esu su sirdies potologija ir permusimais viskas bus gerai tik stebes atidziau 😉
Sveikos 😊 šiandien buvau pas gydytoją, nuo mm lygiai 8 sav. Praėjo, bet echoskopas parodė, kad vaisius 9 sav., ar gali toks neatitikimas būti? Ar čia išeina, kad visgi pastojau savaitę prieš mėnesines?🙈 pirmą kart girdžiu, kad vaisius didesnis, dažniausiai juk echo mažiau savaičių parodo, nei praėjo nuo mm 😁
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai