L2023 parašė:
Aš ir neesu tikra, nes pirmą kartą su tuo susiduriu 😅🙈 bet galvoju, kad jau kažkas galbūt vyksta 🙈
Nu lyg tikrai baltuoja
tai ir aš tas pats, pas mane daugiau streso negu galvojimo🙂 gal netyčia vilniuje, pilaitėje gyvenat?
L2023 parašė:
Aš ir neesu tikra, nes pirmą kartą su tuo susiduriu 😅🙈 bet galvoju, kad jau kažkas galbūt vyksta 🙈
Nu lyg tikrai baltuoja
tai ir aš tas pats, pas mane daugiau streso negu galvojimo🙂 gal netyčia vilniuje, pilaitėje gyvenat?
EglėZa parašė:
Nu lyg tikrai baltuojatai ir aš tas pats, pas mane daugiau streso negu galvojimo🙂 gal netyčia vilniuje, pilaitėje gyvenat?
![]()
Ne, ne Vilnietė ☺️
L2023 parašė:
Kaip jum vaikų akyčių spalva? Ar jau aiški? Nes pas mus tai atrodo mainosi dienom tai rusvos akys tai melsvos ir taip neaišku
pamačiau foto dabar narės įkeltą tokios gražios mėlynos akutės kaip ir matosi, na pqs mus tai nesuprasi
aišku sako keičiasi tos akys metus laiko nu bet pas daugumą jau nuo 4 mėn aišku būna
Nanan parašė:
Kaip jum vaikų akyčių spalva? Ar jau aiški? Nes pas mus tai atrodo mainosi dienom tai rusvos akys tai melsvos ir taip neaiškupamačiau foto dabar narės įkeltą to…
Mano pirmagimes apie 7 men pasikeite i ruda, antroji iskart labai tamsiom buvo, nepastebejau kada is tamsiai melynu i tamsiai rudas pasikeite. O maziausioji kolkas melynai pilkos, manau tokios ir liks
tevelio dziaugsmui
Nanan parašė:
Kaip jum vaikų akyčių spalva? Ar jau aiški? Nes pas mus tai atrodo mainosi dienom tai rusvos akys tai melsvos ir taip neaiškupamačiau foto dabar narės įkeltą to…
Maniškės viena beveik ruda, o kita pilka ar žalia, ar mėlyna. Nebepamenu, dabar miega
Bet nurudavo viena, kitoje atsiranda irgi rudų kaip siūleliai tokie brukšneliai.
Žvaigždėtas_sodas parašė:
Šitaip mum buvo dar koks beveik menesis su puse iki dygimo
O kaip pats vaikutis jautėsi? Ar buvo nerami visa mėnesį ar tik kažkurį laikotarpį iki dygimo?
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai