jakutiene parašė:
Kas darėtės Nipt- per kiek laiko atėjo atsakymai ?
3dd 😊
jakutiene parašė:
3dd 😊
Man irgi svoris krenta, nors aš įprastai sverdavau 55kg, db tryliktoj savaitėj 51 🙈 mane pykindavo kurį laiką rytais, nors ir nevemdavau dažnai, bet galvojau kad dėl to. Dabar jau pora sav nebepykina, bet svoris neatsistato na bet tyrimai geri, tai gal viskas gerai, daktarė nebarė dar
Baklazanas96 parašė:
3dd 😊
Kokį daretes? Aš šį ketvirtadienį einu, labai norečiau gaut iki lapkričio 4 😄
Labas! Jei viskas toliau bus gerai, turėsime ir mes gegužinuką, terminas mėnesio pabaigoje ☺️ Trečias vaikutis šeimoje, vyresnieji labai džiaugiasi ir laukia.
Savijauta visai gera, nėkart kol kas nevėmiau, tik nuovargis jaučiasi, ypač vakarais. Jau tik į lovą noris ir nebesikelti.
Laukiu kito apsilankymo pas ginę, gal jau netyčia matysis lytis 😊 Bet dar negreit, antrą lapkričio savaitę, teks dar palūkėti.
jakutiene parašė:
Pridaviau penktadienį per pietus, šiandien 12val jau gavau atsakyma.
Dėl svorio, tai irgi kol kas tik krenta. -3 šiuo metu, bet man taip buvo su visais nėštumais, tai nekreipiu dėmesio.
Master parašė:
Pridaviau penktadienį per pietus, šiandien 12val jau gavau atsakyma.
Sveiki, o kurioje klinikoje darėtės,kad taip greitai atsakymai ?
Merrė parašė:
Sveiki, o kurioje klinikoje darėtės,kad taip greitai atsakymai ?
As pridaviau antakalnyje, motinystės centre, bet tyrimus jie siunčia i Placentą.
Master parašė:
As pridaviau antakalnyje, motinystės centre, bet tyrimus jie siunčia i Placentą.
Kaip keista, aš tiesiogiai Palcentoje, pridaviau trečiadienį ir dar nėra
Aš antradienį vėlai vakare pridaviau pačioj placentoj irgi, tai šiandien prieš pat pietus atėjo ats.
Merrė parašė:
Kaip keista, aš tiesiogiai Palcentoje, pridaviau trečiadienį ir dar nėra