Amanda parašė:
Tos kurios pagimdėt, klausimas:
Ar užteko poko pačioms pampersų (10vnt) po gimdymo?
Man paciai pampu pakuotes pakako, o vaikui imiau 26pak bet mazokai buvo vienos, tai praemem ligoninej gauta irgi. Ligoninej buvom 3d
Amanda parašė:
Tos kurios pagimdėt, klausimas:
Ar užteko poko pačioms pampersų (10vnt) po gimdymo?
Man paciai pampu pakuotes pakako, o vaikui imiau 26pak bet mazokai buvo vienos, tai praemem ligoninej gauta irgi. Ligoninej buvom 3d
paulinaN parašė:
Matot, ta gelsva spalva pas leliuka slapiuoja, turi sausai valytis. Panasu kad sunkiai valosi, reiketu kad pasikreiptumet, kad dar parodytu kaip valyti. Nebijokite …
Nestukiu priemime apziuretu? Ar butina ten kur gimdziau kreiptis?
Ashes parašė:
Prasau pirmakartei mamai patarti ar cia gerai atrodo ar reikia kreiptis i gyd? Nesuprantu ar cia ta virkstele dar tokia ar cia kokie puliai? Valant gelsva spalva an…
Nebijokite valyti.
reikia kuo labiau atkelti, kad prieiti prie visur ir pravalyti, ir tada nusausinti.
Kuo valote? Virintu vandenuku? Ar dar kažkuo?
Futura13 parašė:
Nebijokite valyti.reikia kuo labiau atkelti, kad prieiti prie visur ir pravalyti, ir tada nusausinti.
Oktiseptu valau arba vandeniu, tada sausinu, pradzioj spiritinem valiau
Ashes parašė:
Nestukiu priemime apziuretu? Ar butina ten kur gimdziau kreiptis?
Manau butu geriausia kreiptis kur gimdet.
Pas mano leliuka jau bambyte uzgijo, kazkaip be didesniu problemu.
Ashes parašė:
Oktiseptu valau arba vandeniu, tada sausinu, pradzioj spiritinem valiau
Užtenka realiai tik virintu vandenuku valyti. Retai octiseptu, bet geriau ir jo nereikia.. ir tikrai jokių spiritinių nenaudokite (čia jums taip gimdymo namuose sakė?)
Svarbiausia, kad nebijoti atkelti ir pilnai išvalyti.. tada švariu vatos diskeliu patapšnoti ir nusausinti. Galite palikti šiek tiek ir neuždengtą, kad oro vonelių gautų ir pasausėtų.
Šiaip to lipnaus skysčio būna, kol džiūsta virkštelė.. tik reiktų nebijoti valyti, kad netaptų pūlingomis.
Futura13 parašė:
Užtenka realiai tik virintu vandenuku valyti. Retai octiseptu, bet geriau ir jo nereikia.. ir tikrai jokių spiritinių nenaudokite (čia jums taip gimdymo namuose sak…
Del spiritiniu tai gimdymo namuose taip vale ir sake taip daryti arba tais kitais budais. As patapsnoju sausai, bandau atsargiai atkelti bet va rezultatas...
Bamba valyti neužtenka vandeniu. Reikia dezinfekuoti, ne kad dezinfekuoti, bet jis tuo pačiu padžiovina. Maniškiui vakar nukrito jau viskas.
Ligoninej pampersų per tris dienas sunaudojom tiek mažai, kazin ar išėjo bent 10. Nes pasituštino tik prieš važiuojant namo, šlapinosi irgi minimaliai labai. Sau iki 8 pampersų sunaudojau. Buvau dar pasiėmusi įklotų didelių. Tai čia labai individualiai.
Aš išvis tiek nedaug daiktų buvau pasiėmusi į ligoninę ir man tai per daug visko buvo.
TukTukas24 parašė:
Bamba valyti neužtenka vandeniu. Reikia dezinfekuoti, ne kad dezinfekuoti, bet jis tuo pačiu padžiovina. Maniškiui vakar nukrito jau viskas.
O kiek jusu leliukui laiko?
Merginos, kaip rengete ligonineje naujagimius? Pirma diena dejau bodi ilgom rankivem + sliauztinukas, antra diena taip buvo per silta, tad dejau bodi trumpom plius sliauztas. O siandien gydytoja pakomentavo kad susiles labai vaikas, tai va guli vien tik sliauztiniu, bet ji vis tiek visa labai silta. Gal kad pastoviai zinda?
Jau nesuprantu 🤷♀️
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai